Horecava reikt innovatie-awards uit

7 januari 2013 |
Horecava reikt innovatie-awards uit<

Vandaag vond de dertiende editie van de Horecava Innovation Award plaats. Uit de 110 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd. Grote winnaar was Chummee.

Cadeautje via social media
De innovatie Chummee won de overall award en in de categorie Concepts & Co-creation. Chummee is een manier voor de horeca om via social media nieuwe gasten aan te trekken. Via de sociale platformen Facebook en Twitter kan men vrienden een klein cadeautje geven. Dit cadeautje moet gebaseerd zijn op een product of dienst die een lunchroom of restaurant aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een kop cappuccino.

Alle categorieën
In de categorie Food&Beverage ging de prijs naar Bake Your Own. Gacoli, buitenlampen op zonne-energie, won een award in de categorie Interior & Design. Compact Mobile Tap ontving de prijs voor beste innovatie uit de categorie Equipment & Services. De eerste Karel de Vos award was voor het bedrijf achter de Foodiebag. Frylow, een frituurolieverlengend apparaat, kreeg de meeste stemmen voor de publieksprijs.


Foodiebag wint de eerste Karel de Vos award


Bake your own pakte de award in de categorie Food & Beverage


Interior & Design award voor Gacoli


Compact Mobile Tap ontving de prijs in de categorie Equipment & Services


Frylow wint de publieksprijs


Chummee wint de Concept & Co-creation en Overall Awards, maar schitterde tijdens de uitreiking door afwezigheid. Jurylid Hans Poortvliet reikte de prijs daarom symbolisch uit aan beursmanager Joke van der Wijngaard


Alle winnaars op de foto

Foto’s: Frank Lindner
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: