Horecava reikt innovatie-awards uit

7 januari 2013 |
Horecava reikt innovatie-awards uit<

Vandaag vond de dertiende editie van de Horecava Innovation Award plaats. Uit de 110 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd. Grote winnaar was Chummee.

Cadeautje via social media
De innovatie Chummee won de overall award en in de categorie Concepts & Co-creation. Chummee is een manier voor de horeca om via social media nieuwe gasten aan te trekken. Via de sociale platformen Facebook en Twitter kan men vrienden een klein cadeautje geven. Dit cadeautje moet gebaseerd zijn op een product of dienst die een lunchroom of restaurant aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een kop cappuccino.

Alle categorieën
In de categorie Food&Beverage ging de prijs naar Bake Your Own. Gacoli, buitenlampen op zonne-energie, won een award in de categorie Interior & Design. Compact Mobile Tap ontving de prijs voor beste innovatie uit de categorie Equipment & Services. De eerste Karel de Vos award was voor het bedrijf achter de Foodiebag. Frylow, een frituurolieverlengend apparaat, kreeg de meeste stemmen voor de publieksprijs.


Foodiebag wint de eerste Karel de Vos award


Bake your own pakte de award in de categorie Food & Beverage


Interior & Design award voor Gacoli


Compact Mobile Tap ontving de prijs in de categorie Equipment & Services


Frylow wint de publieksprijs


Chummee wint de Concept & Co-creation en Overall Awards, maar schitterde tijdens de uitreiking door afwezigheid. Jurylid Hans Poortvliet reikte de prijs daarom symbolisch uit aan beursmanager Joke van der Wijngaard


Alle winnaars op de foto

Foto’s: Frank Lindner
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: