Horecava reikt innovatie-awards uit

7 januari 2013 |
Horecava reikt innovatie-awards uit<

Vandaag vond de dertiende editie van de Horecava Innovation Award plaats. Uit de 110 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd. Grote winnaar was Chummee.

Cadeautje via social media
De innovatie Chummee won de overall award en in de categorie Concepts & Co-creation. Chummee is een manier voor de horeca om via social media nieuwe gasten aan te trekken. Via de sociale platformen Facebook en Twitter kan men vrienden een klein cadeautje geven. Dit cadeautje moet gebaseerd zijn op een product of dienst die een lunchroom of restaurant aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een kop cappuccino.

Alle categorieën
In de categorie Food&Beverage ging de prijs naar Bake Your Own. Gacoli, buitenlampen op zonne-energie, won een award in de categorie Interior & Design. Compact Mobile Tap ontving de prijs voor beste innovatie uit de categorie Equipment & Services. De eerste Karel de Vos award was voor het bedrijf achter de Foodiebag. Frylow, een frituurolieverlengend apparaat, kreeg de meeste stemmen voor de publieksprijs.


Foodiebag wint de eerste Karel de Vos award


Bake your own pakte de award in de categorie Food & Beverage


Interior & Design award voor Gacoli


Compact Mobile Tap ontving de prijs in de categorie Equipment & Services


Frylow wint de publieksprijs


Chummee wint de Concept & Co-creation en Overall Awards, maar schitterde tijdens de uitreiking door afwezigheid. Jurylid Hans Poortvliet reikte de prijs daarom symbolisch uit aan beursmanager Joke van der Wijngaard


Alle winnaars op de foto

Foto’s: Frank Lindner
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: