HorecaHelden 2013 bekend

9 januari 2013 |
HorecaHelden 2013 bekend<

De HorecaHelden van 2013 zijn bekend. Binnen de categorieën fastservice, dranken, restaurant en hotel werden Laura van Renen, Jeroen Ketting, Wim Bos en Pieter Oostveen tot Helden uitgeroepen.


Laura van Renen reageert enthousiast op de bekendmaking


Jeroen Ketting is blij, kan het haast niet geloven en wil zometeen wel een glas wijn, of twee...


Wim Bos reageert nuchter en bedankt alle mensen die op hem hebben gestemd


Pieter Oostveen is de HorecaHeld in de categorie Hotel. Als het niet aan het aantal stemmen had gelegen, dan was hij door zijn fans vandaag naar de winst geschreeuwd

Laura van Renen is werkzaam bij Villa Suikerberg in Zwolle. Jeroen Ketting werkt bij Wijnbar Antichic in Rotterdam, Wim Bos is Leerling in de Sterklas op het ROC van Amsterdam en Pieter Oostveen werkt bij het Van der Valk Hotel in Vianen.

Speciale award
Het was een drukte van belang op het Xpertplaza van de Horecava. Alle genomineerden hadden grote groepen fans opgetrommeld. Presentator Hans Steenbergen mocht de winnaars aankondigen. Een speciaal moment was er voor Puck Kerkhoven. Zijn mocht een special HorecaHeld award in ontvangst nemen ter nagedachtenis van haar partner Karel de Vos.


Puck Kerkhoven neemt de speciale award in ontvangst van Maaike Nas van SVH

HorecaHelden is een initiatief van SVH en heeft als doel om de mensen die de branche maken tot wat deze is in het zonnetje te zetten.




HorecaHeld van 2012 Carlos Faes vertelt over wat de prijs allemaal teweeg brengt


Het publiek, de fans en de genomineerden wachten in spanning af


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: