HorecaHelden 2013 bekend

9 januari 2013 |
HorecaHelden 2013 bekend<

De HorecaHelden van 2013 zijn bekend. Binnen de categorieën fastservice, dranken, restaurant en hotel werden Laura van Renen, Jeroen Ketting, Wim Bos en Pieter Oostveen tot Helden uitgeroepen.


Laura van Renen reageert enthousiast op de bekendmaking


Jeroen Ketting is blij, kan het haast niet geloven en wil zometeen wel een glas wijn, of twee...


Wim Bos reageert nuchter en bedankt alle mensen die op hem hebben gestemd


Pieter Oostveen is de HorecaHeld in de categorie Hotel. Als het niet aan het aantal stemmen had gelegen, dan was hij door zijn fans vandaag naar de winst geschreeuwd

Laura van Renen is werkzaam bij Villa Suikerberg in Zwolle. Jeroen Ketting werkt bij Wijnbar Antichic in Rotterdam, Wim Bos is Leerling in de Sterklas op het ROC van Amsterdam en Pieter Oostveen werkt bij het Van der Valk Hotel in Vianen.

Speciale award
Het was een drukte van belang op het Xpertplaza van de Horecava. Alle genomineerden hadden grote groepen fans opgetrommeld. Presentator Hans Steenbergen mocht de winnaars aankondigen. Een speciaal moment was er voor Puck Kerkhoven. Zijn mocht een special HorecaHeld award in ontvangst nemen ter nagedachtenis van haar partner Karel de Vos.


Puck Kerkhoven neemt de speciale award in ontvangst van Maaike Nas van SVH

HorecaHelden is een initiatief van SVH en heeft als doel om de mensen die de branche maken tot wat deze is in het zonnetje te zetten.




HorecaHeld van 2012 Carlos Faes vertelt over wat de prijs allemaal teweeg brengt


Het publiek, de fans en de genomineerden wachten in spanning af


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: