Horecagroep RCE opent vijfde Beers & Barrels

Auteur: Redactie
Opening 1 juli 2022
Horecagroep RCE opent vijfde Beers & Barrels

Restaurant Company Europe (RCE) opent binnenkort horecaformule Beers & Barrels op een toplocatie op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit is de vijfde locatie van het horecaconcept dat onlangs een complete rebranding kreeg. Naast twee locaties in Utrecht en één in Breda opende recent Beers & Barrels Rotterdam. RCE wil graag verder groeien met de formule.

Sandra van Halderen, CEO van RCE: “Beers & Barrels is een stoere horecaformule waar naast diverse bieren en een hoog kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten ook goede cocktails en verrassende vega(n) gerechten op de kaart staan. Daarnaast zijn de taptafels en de speakeasy cocktailbar een belangrijk onderdeel van het concept.”.

De nieuwe Amsterdamse locatie bevindt zich pal aan het Rembrandtplein, in het voormalige L’Opera, een bekende plek voor veel Amsterdammers. Maar ook daarbuiten kennen veel mensen de zaak. Van Halderen vervolgt: “Ik ben ervan overtuigd dat dit concept gaat aanslaan in Amsterdam. De andere Beers & Barrels locaties op dit soort uitgangsplekken zijn zeer succesvol, dus hier op het Rembrandtplein is die kans ook erg groot.”.

Beers & Barrels als groeiformule

Op de vraag wat de verdere plannen zijn met de formule antwoordt Sandra: “We zie in Beers & Barrels veel potentie om een echte groeiformule te worden, net als een aantal van onze andere grote formules als Loetje en Happy Italy. De formule is heel sterk en gericht op een breed publiek. We willen graag Nederland veroveren.”

Verbouwing in nieuwe Beers & Barrels stijl

Ook deze locatie zal geheel worden verbouwd in de vernieuwde Beers & Barrels stijl met stoere, maar ook verfijnde invloeden. “De komende maanden gaan we het pand grondig verbouwen om ook hier de unieke Beers & Barrels sfeer neer te zetten. We verwachten vervolgens eind dit jaar de deuren te kunnen openen.”

Overig nieuws