Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

2 december 2016 | Jorien Slager

Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Er worden op de beursvloer themapleinen ingericht, er gelden nieuwe beurstijden en er wordt geïnvesteerd in een kwalitatief kennisprogramma. Evenementenhal Venray wil ook haar geografische ligging benutten om meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te verwelkomen.

Evenementenhal geeft gehoor aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van Horeca & Food Inspiratie Venray verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs nog meer een eigen karakter. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Zuid-Nederland wordt als bourgondische parel neergezet voor deze beurs.

 

 

Interregionale aantrekkingskracht

De kracht van regio Venray is haar interregionale aantrekkingskracht. Nergens worden mensen zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland door een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dit vormt de basis voor de volledig vernieuwde Horeca & Food Inspiratie Venray.

Themapleinen met eigen aankleding

Evenementenhal gaat op de beursvloer diverse themapleinen inrichten. Elk plein krijgt daarbij zijn eigen aankleding. De beursorganisatie wil een omgeving creëren die perfect past binnen de bourgondische cultuur van Limburg. Van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten.

Speciale leerlingendag

De jeugd maakt een belangrijk onderdeel uit van het beursconcept. Zo staat beursdag 3 in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Op beursdag 1 en 2 is er eveneens een kennisprogramma met inbreng van diverse sprekers.

Nieuwe openingstijden

Voor de komende editie van Horeca & Food Inspiratie Venray heeft Evenementenhal de beurstijden gewijzigd van 13.00 tot 21.00 uur naar 12.00 tot 19.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn.
Beursdata Horeca & Food Inspiratie Venray

Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie kon de beurs rekenen op de belangstelling van bijna 8.000 professionals uit de horecabranche. De aankomende editie van Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/horeca

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: