Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

2 december 2016 | Jorien Slager

Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Er worden op de beursvloer themapleinen ingericht, er gelden nieuwe beurstijden en er wordt geïnvesteerd in een kwalitatief kennisprogramma. Evenementenhal Venray wil ook haar geografische ligging benutten om meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te verwelkomen.

Evenementenhal geeft gehoor aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van Horeca & Food Inspiratie Venray verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs nog meer een eigen karakter. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Zuid-Nederland wordt als bourgondische parel neergezet voor deze beurs.

 

 

Interregionale aantrekkingskracht

De kracht van regio Venray is haar interregionale aantrekkingskracht. Nergens worden mensen zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland door een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dit vormt de basis voor de volledig vernieuwde Horeca & Food Inspiratie Venray.

Themapleinen met eigen aankleding

Evenementenhal gaat op de beursvloer diverse themapleinen inrichten. Elk plein krijgt daarbij zijn eigen aankleding. De beursorganisatie wil een omgeving creëren die perfect past binnen de bourgondische cultuur van Limburg. Van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten.

Speciale leerlingendag

De jeugd maakt een belangrijk onderdeel uit van het beursconcept. Zo staat beursdag 3 in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Op beursdag 1 en 2 is er eveneens een kennisprogramma met inbreng van diverse sprekers.

Nieuwe openingstijden

Voor de komende editie van Horeca & Food Inspiratie Venray heeft Evenementenhal de beurstijden gewijzigd van 13.00 tot 21.00 uur naar 12.00 tot 19.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn.
Beursdata Horeca & Food Inspiratie Venray

Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie kon de beurs rekenen op de belangstelling van bijna 8.000 professionals uit de horecabranche. De aankomende editie van Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/horeca

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: