Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

2 december 2016 | Jorien Slager

Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Er worden op de beursvloer themapleinen ingericht, er gelden nieuwe beurstijden en er wordt geïnvesteerd in een kwalitatief kennisprogramma. Evenementenhal Venray wil ook haar geografische ligging benutten om meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te verwelkomen.

Evenementenhal geeft gehoor aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van Horeca & Food Inspiratie Venray verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs nog meer een eigen karakter. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Zuid-Nederland wordt als bourgondische parel neergezet voor deze beurs.

 

 

Interregionale aantrekkingskracht

De kracht van regio Venray is haar interregionale aantrekkingskracht. Nergens worden mensen zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland door een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dit vormt de basis voor de volledig vernieuwde Horeca & Food Inspiratie Venray.

Themapleinen met eigen aankleding

Evenementenhal gaat op de beursvloer diverse themapleinen inrichten. Elk plein krijgt daarbij zijn eigen aankleding. De beursorganisatie wil een omgeving creëren die perfect past binnen de bourgondische cultuur van Limburg. Van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten.

Speciale leerlingendag

De jeugd maakt een belangrijk onderdeel uit van het beursconcept. Zo staat beursdag 3 in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Op beursdag 1 en 2 is er eveneens een kennisprogramma met inbreng van diverse sprekers.

Nieuwe openingstijden

Voor de komende editie van Horeca & Food Inspiratie Venray heeft Evenementenhal de beurstijden gewijzigd van 13.00 tot 21.00 uur naar 12.00 tot 19.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn.
Beursdata Horeca & Food Inspiratie Venray

Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie kon de beurs rekenen op de belangstelling van bijna 8.000 professionals uit de horecabranche. De aankomende editie van Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/horeca

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: