Horeca Campus Eindhoven breidt uit

24 maart 2014 |
Horeca Campus Eindhoven breidt uit<

De eerste vijf leerlingen zijn in Grand Café __The Colour Kitchen__ op de High Tech Campus in Eindhoven begonnen. Dit restaurantconcept geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van
een opleiding een nieuwe kans om terug te keren in de werkmaatschappij. Cateraar Eurest is verantwoordelijk voor het uitbaten van alle restaurantconcepten op __The Strip__, zoals het kloppend hart en dé ontmoetingsplek bij uitstek van de High Tech Campus genoemd wordt.

Diversiteit aan horeca

Recentelijk opende Starbucks een vestiging op __The Strip__. Hiermee is dit de achtste horeca locatie op de Campus die Eurest aanbiedt. Veneboer van Eurest: "Wij zijn trots op de diversiteit aan horecavoorzieningen die we bieden op deze slimste vierkante kilometer van Nederland. Recentelijk hebben we ook een vestiging van Subway geopend. De bewoners van de Campus kunnen zowel een snelle kop koffie met een broodje halen, als ook a la carte in één van de restaurants eten."

Voor elk wat wils
Op de High Tech Campus zijn hiermee nieuw ontwikkelde concepten als bewezen formules bij elkaar gebracht, zodat er voor ieder wat wils te verkrijgen is. The Mart is een self-service restaurant met aandacht voor lokale producten. Love my Curry is een Indiaas curry-restaurant waarbij de bewoners van de Campus invloed hebben gehad op de opzet. The Colour Kitchen onderscheidt zich door het maatschappelijke gastvrijheidsconcept. Al Fresco is een Italiaans restaurant en The Lounge biedt een zakelijke private dining omgeving. De Foodtruck, die op diverse locaties van de Campus zijn stopplaats heeft –een breed assortiment met o.a. diverse soorten streetfood De bestaande landelijke concepten Daely, Starbucks en Subway zijn ook te vinden op deze locatie.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: