Horeca Campus Eindhoven breidt uit

24 maart 2014 |
Horeca Campus Eindhoven breidt uit<

De eerste vijf leerlingen zijn in Grand Café __The Colour Kitchen__ op de High Tech Campus in Eindhoven begonnen. Dit restaurantconcept geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van
een opleiding een nieuwe kans om terug te keren in de werkmaatschappij. Cateraar Eurest is verantwoordelijk voor het uitbaten van alle restaurantconcepten op __The Strip__, zoals het kloppend hart en dé ontmoetingsplek bij uitstek van de High Tech Campus genoemd wordt.

Diversiteit aan horeca

Recentelijk opende Starbucks een vestiging op __The Strip__. Hiermee is dit de achtste horeca locatie op de Campus die Eurest aanbiedt. Veneboer van Eurest: "Wij zijn trots op de diversiteit aan horecavoorzieningen die we bieden op deze slimste vierkante kilometer van Nederland. Recentelijk hebben we ook een vestiging van Subway geopend. De bewoners van de Campus kunnen zowel een snelle kop koffie met een broodje halen, als ook a la carte in één van de restaurants eten."

Voor elk wat wils
Op de High Tech Campus zijn hiermee nieuw ontwikkelde concepten als bewezen formules bij elkaar gebracht, zodat er voor ieder wat wils te verkrijgen is. The Mart is een self-service restaurant met aandacht voor lokale producten. Love my Curry is een Indiaas curry-restaurant waarbij de bewoners van de Campus invloed hebben gehad op de opzet. The Colour Kitchen onderscheidt zich door het maatschappelijke gastvrijheidsconcept. Al Fresco is een Italiaans restaurant en The Lounge biedt een zakelijke private dining omgeving. De Foodtruck, die op diverse locaties van de Campus zijn stopplaats heeft –een breed assortiment met o.a. diverse soorten streetfood De bestaande landelijke concepten Daely, Starbucks en Subway zijn ook te vinden op deze locatie.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: