Grootste mosselpan van Nederland staat in Den Haag

18 juli 2017 | Roy Spijker

Mosselliefhebbers kunnen donderdag 27 juli vanaf 17.00u hun hart ophalen bij Eetcafé Cloos Den Haag. Het restaurant zet die avond de grootste mosselpan van Nederland (2 diameter) op het terras, om de start van het nieuwe mosselseizoen te vieren.

Voor gasten een bijzondere gelegenheid om de nieuwe mosselen te proeven, natuurlijk in combinatie met frites en salade. Het terras wordt omgetoverd met authentieke viskraampjes en vlaggetjes, om dat echte havengevoel naar het Plein te halen. Cloos maakt de avond compleet gemaakt met live muziek op het terras.

Shannon Terlouw (Marketing Eetcafé Cloos Den Haag) verheugt zich op de Mosselspecial; "Eetcafé Cloos Den Haag is al 10 jaar een begrip in de Haagse binnenstad en ontvangt een zeer diverse mix van gasten. Van politici die hier in ontspannen sfeer vergaderen tot zakenmensen en expats die vaak op donderdag na werktijd langskomen. Dit bracht ons op het idee om deze zomer verschillende evenementen te organiseren en elke donderdag een andere special te serveren. Vis is onlosmakelijk verbonden met Den Haag, dus de start van het mosselseizoen konden we natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan! Het wordt een groots vissersspektakel op het Plein!" aldus Shannon Terlouw.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Lekkerste Lunchroombroodje
Wie ontvangt vrijdag deze schaal?

Wie heeft dit jaar het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland? Vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur reist een delegatie van vakblad Lunchroom af naar de lunchroom die het lekkerste broodje wist te presenteren. Houd de website lunchroom.nl vrijdag goed in de gaten, want we zullen daarop 's midd...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: