Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

21 september 2018 | Thijs Jacobs

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, op elk moment van de dag.

Groter terras

Voor de deur van Moeke Enschede ligt een ruim terras om gezellig mensen te kijken en elkaar te ontmoeten. Het zonnige terras is nu verdubbeld naar zo’n 210 zitplaatsen en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Het is overdekt met parasols en een grote luifel, er is terrasverwarming en verlichting in de parasols waardoor je ook in de avonduren lekker kunt blijven zitten. Ook nieuw is het comfortabele en gevarieerde meubilair: relaxte stoelen en banken met hoge én lage tafels. Een grote, gezellige terrastafel biedt plek voor groepen van maximaal zestien personen. Alle gerechten uit het restaurant zijn op het terras te bestellen, dus de kaart blijft even groot en gevarieerd. Ook zijn er verschillende activiteiten op het terras, zoals live muziek op zondagmiddag. Dat is heerlijk vertoeven onder het genot van een cocktail, een fris wijntje of een borrelplank.

Uitbreiding café

De onlangs geopende bovenverdieping is even groot als de benedenruimte, waardoor het aantal gasten bij Moeke Enschede bijna is verdubbeld. In het midden van de bovenverdieping is een gezellige, centrale bar gebouwd waar je heerlijk aan kunt zitten voor lunch, diner of borrel. Ook is er een aparte zaal gerealiseerd voor zo’n dertig personen die is af te huren voor borrels, privé diners of vergaderingen. Tevens is er in het weekend regelmatig live muziek, kun je mee doen aan Moekes Pub Quiz of andere gezellige thema-avonden. Kijk voor alle events op de Facebookpagina.

Over Moeke

Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. En dat zegt alles over het grand café. Want bij je moeder is het natuurlijk thuiskomen. Of je als gast nu neerploft voor een kop koffie met verse appeltaart of een diner: zoals het klokje bij Moeke tikt, tikt het nergens. Moeke is ook de uitgelezen plek voor een gezellige borrel met collega’s of een ‘bijpraatlunch’ met vrienden. Op de kaart staan heerlijke gerechten en maar liefst zestig soorten bier, waaronder Moekes Blond, gebrouwen door Moekes eigen medewerkers in de Bax Brouwerij. Om het Moeke-gevoel compleet te maken komen dagelijks de lekkerste appeltaarten uit eigen oven. De gasten worden zo verwelkomd door de onmiskenbare geur van verse taart. Precies zoals bij je eigen moeke thuis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: