Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

21 september 2018 | Thijs Jacobs

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, op elk moment van de dag.

Groter terras

Voor de deur van Moeke Enschede ligt een ruim terras om gezellig mensen te kijken en elkaar te ontmoeten. Het zonnige terras is nu verdubbeld naar zo’n 210 zitplaatsen en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Het is overdekt met parasols en een grote luifel, er is terrasverwarming en verlichting in de parasols waardoor je ook in de avonduren lekker kunt blijven zitten. Ook nieuw is het comfortabele en gevarieerde meubilair: relaxte stoelen en banken met hoge én lage tafels. Een grote, gezellige terrastafel biedt plek voor groepen van maximaal zestien personen. Alle gerechten uit het restaurant zijn op het terras te bestellen, dus de kaart blijft even groot en gevarieerd. Ook zijn er verschillende activiteiten op het terras, zoals live muziek op zondagmiddag. Dat is heerlijk vertoeven onder het genot van een cocktail, een fris wijntje of een borrelplank.

Uitbreiding café

De onlangs geopende bovenverdieping is even groot als de benedenruimte, waardoor het aantal gasten bij Moeke Enschede bijna is verdubbeld. In het midden van de bovenverdieping is een gezellige, centrale bar gebouwd waar je heerlijk aan kunt zitten voor lunch, diner of borrel. Ook is er een aparte zaal gerealiseerd voor zo’n dertig personen die is af te huren voor borrels, privé diners of vergaderingen. Tevens is er in het weekend regelmatig live muziek, kun je mee doen aan Moekes Pub Quiz of andere gezellige thema-avonden. Kijk voor alle events op de Facebookpagina.

Over Moeke

Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. En dat zegt alles over het grand café. Want bij je moeder is het natuurlijk thuiskomen. Of je als gast nu neerploft voor een kop koffie met verse appeltaart of een diner: zoals het klokje bij Moeke tikt, tikt het nergens. Moeke is ook de uitgelezen plek voor een gezellige borrel met collega’s of een ‘bijpraatlunch’ met vrienden. Op de kaart staan heerlijke gerechten en maar liefst zestig soorten bier, waaronder Moekes Blond, gebrouwen door Moekes eigen medewerkers in de Bax Brouwerij. Om het Moeke-gevoel compleet te maken komen dagelijks de lekkerste appeltaarten uit eigen oven. De gasten worden zo verwelkomd door de onmiskenbare geur van verse taart. Precies zoals bij je eigen moeke thuis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: