Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

21 september 2018 | Thijs Jacobs

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, op elk moment van de dag.

Groter terras

Voor de deur van Moeke Enschede ligt een ruim terras om gezellig mensen te kijken en elkaar te ontmoeten. Het zonnige terras is nu verdubbeld naar zo’n 210 zitplaatsen en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Het is overdekt met parasols en een grote luifel, er is terrasverwarming en verlichting in de parasols waardoor je ook in de avonduren lekker kunt blijven zitten. Ook nieuw is het comfortabele en gevarieerde meubilair: relaxte stoelen en banken met hoge én lage tafels. Een grote, gezellige terrastafel biedt plek voor groepen van maximaal zestien personen. Alle gerechten uit het restaurant zijn op het terras te bestellen, dus de kaart blijft even groot en gevarieerd. Ook zijn er verschillende activiteiten op het terras, zoals live muziek op zondagmiddag. Dat is heerlijk vertoeven onder het genot van een cocktail, een fris wijntje of een borrelplank.

Uitbreiding café

De onlangs geopende bovenverdieping is even groot als de benedenruimte, waardoor het aantal gasten bij Moeke Enschede bijna is verdubbeld. In het midden van de bovenverdieping is een gezellige, centrale bar gebouwd waar je heerlijk aan kunt zitten voor lunch, diner of borrel. Ook is er een aparte zaal gerealiseerd voor zo’n dertig personen die is af te huren voor borrels, privé diners of vergaderingen. Tevens is er in het weekend regelmatig live muziek, kun je mee doen aan Moekes Pub Quiz of andere gezellige thema-avonden. Kijk voor alle events op de Facebookpagina.

Over Moeke

Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. En dat zegt alles over het grand café. Want bij je moeder is het natuurlijk thuiskomen. Of je als gast nu neerploft voor een kop koffie met verse appeltaart of een diner: zoals het klokje bij Moeke tikt, tikt het nergens. Moeke is ook de uitgelezen plek voor een gezellige borrel met collega’s of een ‘bijpraatlunch’ met vrienden. Op de kaart staan heerlijke gerechten en maar liefst zestig soorten bier, waaronder Moekes Blond, gebrouwen door Moekes eigen medewerkers in de Bax Brouwerij. Om het Moeke-gevoel compleet te maken komen dagelijks de lekkerste appeltaarten uit eigen oven. De gasten worden zo verwelkomd door de onmiskenbare geur van verse taart. Precies zoals bij je eigen moeke thuis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: