Hamburger en Weed Burger op menu

24 oktober 2013
Hamburger en Weed Burger op menu

Hij stond één dag op het menu van hogeschool Van Hall Larenstein en het Nordwin College in Leeuwarden. Leerlingen konden een hap zetten in de Dutch Weed Burger. Bij deze burger worden
de dierlijke eiwitten vervangen door een plantaardige bron, namelijk zeewier.

*Festivals en horecazaken*
Trendwatcher Lisette Kreischer en filmmaker Mark Kulsdom
hebben in samenwerking met burgerrestaurant Burgerz, The Dutch Weed Burger ontwikkeld. Vorig jaar werd de "Dutch Weed Burger":http://dutchweedburger.com/?p=burger onderdeel van een campagne die duidelijk wil maken dat de overstap naar de plantaardige keuken niet betekent dat we 'iets' gaan verliezen, maar dat we een nieuwe eetcultuur kunnen gaan ontdekken. De burger wordt steeds populairder in Nederland en is is beschikbaar bij meerdere horecazaken in Nederland en een vaste gast op festivals.

*Op de foto*: de hamburger heeft er een concurrent bij.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl



Overig nieuws