Friethoes heeft beste biologische friet

27 mei 2016 |
Friethoes heeft beste biologische friet<

Woensdag 25 mei is de Frietopia Award voor 'beste biologische friet' uitgereikt aan Friethoes uit Haarlem. Jaarlijks recenseren op
frietopia.nl 2000 frietliefhebbers frietzaken door het hele land. Dit jaar viel Friethoes in de prijzen.

Frietopia reikt al 10 jaar de Frietopia Awards uit. Duizenden frietfans kiezen gezamenlijk de ‘Beste Friettent’ en dit jaar ook de ‘Beste Biologische friet’. Afgelopen woensdag ontving Friethoes de eerste prijs in deze categorie.

De frietfreak kiest
Oprichter Sebastiaan Hoes: “Super, om een publieksprijs te
winnen. Onze friet is al eerder in de top 10 van de AD-friettest geëindigd maar dit is misschien nog wel leuker omdat we door echte ‘frietfreaks’ zijn gerecenseerd”. “Ik ben samen met mijn broer Joost al jaren bezig het lekkerste verse frietje te maken en dan is het leuk dat mensen er ook echt blij van worden”.

De eerste Haarlemse Verse Frietfabriek
Steeds meer restauranthouders kiezen voor echt verse friet. Zo levert Friethoes al aan meer dan 50 bekende restaurants
dagverse voorgebakken friet. Zonder conserveringsmiddelen of
andere toevoegingen, puur natuur. Om aan de groeiende
vraag te voldoen opent Friethoes deze week de eerste Haarlemse verse Frietfabriek. Daarnaast heeft Friethoes een
winkel in het centrum van Haarlem en touren 5 frietwagens
door het land om op evenementen verse friet van een
biologische aardappel te serveren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: