Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen

1 januari 2016 | Jorien Slager
Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen<

Lekker vers, heerlijk gezond en nét even anders. Dat moet iedere lunchroomondernemer aanspreken! Met deze Flaquette heb je een origineel lunchgerecht op de kaart staan. Het is een licht gerecht, dus uitermate geschikt voor de (hopelijk) warme zomermaanden. Dit gerecht is snel en makkelijk te bereiden, zodat je de gast niet lang hoeft te laten wachten.

Ingrediënten:

Flaguette Demi-Lune
Kabeljauwfilet
Gemarineerde garnalen
Zeekraal
Ravigottesaus

Bereiding:

Bak het broodje in acht minuten bij 200°C af in de oven af en laat deze daarna even afkoelen. Snijd het broodje vervolgens over de lengte doormidden. Bak de kabeljauwfilet en de gemarineerde garnalen even om en om totdat deze gaar zijn. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes en beleg het broodje met de kabeljauw, garnalen en garneer het geheel tot slot met de zeekraal. Je kunt het broodje serveren met ravigottesaus om het helemaal af te maken. Om de vingers bij af te likken!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: