Finalisten Fastservice verkiezing bekend

25 september 2013
Finalisten Fastservice verkiezing bekend

De finalisten voor de verkiezing Fastservice Kanjer en Beste Praktijkbegeleider Fastservice zijn bekend gemaakt. Deze verkiezing wordt georganiseerd door SVO vakopleiding food in samenwerking
met Stichting Vrienden Fastservice. Zij willen op deze manier het belang van goede praktijkbegeleiders onderstrepen en studenten die opvallen door een uitzonderlijke prestatie, inzet of collegialiteit belonen. In totaal doen negen studenten en zes praktijkbegeleiders mee aan de wedstrijd. Tijdens de XXXL Graduation Party op 30 september in het Beatrix Theater in Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt.

*Fastservice Kanjer 2013*
De Fastservice Kanjer verkiezing is onderverdeeld in drie categorieën mbo-opleidingen. In de categorie medewerker fastservice zijn genomineerd: Soraya van Meel (De Havenkade, Assen), Lizzy Commandeur (McDonald’s Alkmaar drive) en Michiel Triet (McDonald’s Dordrecht Noord). Mike van Doorene (McDonald’s Heerhugowaard), Jane Heins (Snackbar de Piramide, Opmeer) en Tim van der Zee (Julianahoeve, Renesse) zijn genomineerd in de categorie eerste medewerker fastservice. In de categorie bedrijfsleider fastservice zijn genomineerd Lizette Theeuwen (McDonald’s Tegelen), Kim van der Sommen (Kwalitaria XL, Best) en Nicole Wolters (Bufkes onder de Boogen, Roermond).

*Beste Praktijkbegeleider Fastservice 2013*
De praktijkbegeleider vervult een belangrijke rol in de opleiding van een medewerker. Hij stimuleert de student in zijn werkomgeving, is het eerste aanspreekpunt en de student moet een beroep kunnen doen op zijn vakbekwaamheid. De praktijkbegeleiders zijn genomineerd in twee categorieën. Genomineerd in de categorie zelfstandige bedrijven zijn: Marijn Tilburgs (’t Stamhuijs, Schijndel), Michael van Wijk (Braadspit, Nieuwegein) en René Huntink (Hameland Route en de Oude Gaper, Aalten). Danny Witteman (McDonald’s Santpoort Noord), Jerry Batenburg (Domino’s Pizza, Den Haag) en Roger Offermanns (Subway, Sittard/Heerlen) zijn genomineerd in de categorie ketenbedrijven.

*Op de foto:* Winnaars Fastservice Kanjer 2012 Nick Voerman, Yvet Nieuwkoop en Sarojini Kanagaratnam.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws