Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

14 januari 2013 |
Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij<

Het Biergenootschap der Lage Landen organiseert voor de vijfde keer de Bier en Gastronomie Award. Zij maakte bekend welke bedrijven finalist zijn.

De voorselectie
Vijf horecabedrijven zijn voorgeselecteerd voor deze prijs. Dit jaar staan twee restaurants op de lijst die niet eerder waren genomineerd. De genomineerden die kans maken op de award zijn:
_Hotel en Tapperij de Poshoorn, Maastricht_
_Jopenkerk, Haarlem_
_Het Brouwcafé, Scheveningen_
_Restaurant Partycentrum De Ruyterhof, Rijsbergen_
_Belgisch Biercafé Olivier, Utrecht_

Strijd om smaak
Deze restaurants zijn geselecteerd omdat zij het drinken van bier combineren met het nuttigen van gerechten. Volgens de organisatie van het Biergenootschap zorgt bier, net als wijn, voor een meerwaarde. Vorig jaar toonde Restaurant Dégust in Hoogeveen aan dat bier en spijs combineren voor hen geen probleem is. De uitreiking van 2013 vindt plaats tijdens de Week van het Nederlandse Bier van 23 mei tot 2 juni.

Marijn Brok

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: