Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

11 december 2015 |
Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland<

Horecaondernemer Falco Bloemendal is eind november benoemd tot voorzitter van KHN Noord-Holland. Hij volgt Michel
Becker op die zeven jaar lang het voorzitterschap heeft vervuld.

Vermenging retail en horeca
De nieuwe voorzitter heeft een duidelijk visie op de toekomstige uitdagingen in de horecabranche en heeft bestuurderservaring opgedaan als voorzitter van KHN Haarlem. Falco gaat zich inzetten om de ontwikkelingen die te maken hebben met de vermenging van retail- en horeca-activiteiten zo goed mogelijk vorm te geven. Ook wil de kersverse voorzitter KHN Noord-Holland de provincie als geheel meer versterken. Een duidelijke positionering van het noordelijk en zuidelijk gedeelte van de provincie moet sterker worden.

Inzet van nieuwe bestuurder
Falco ziet in de toekomst de horecadiensten steeds meer vermengen met andere diensten. De consument heeft steeds meer behoefte aan beleving in plaats van sec een product te kopen. Consumenten zoeken een sfeer die zij thuis niet hebben, de producten hebben ze vaak al. Falco gelooft in een sterke retail waardoor horeca zich ook kan versterken in een kwalitatief goede mix van aanbod in de dorpen en steden van Noord-Holland. Als eerste op te pakken onderdeel van zijn nieuwe functie wil Falco een inventarisatie maken van de verbindingen die KHN Noord-Holland heeft met andere partijen.

Over Falco Bloemendal
Falco’s horecacarrière begon op 14-jarige leeftijd al met een bijbaantje in café-restaurant De Zwaan in Winterswijk. De interesse in de horeca bleef en daarom volgde Falco de Horeca Managementschool in Leeuwarden. De eerste echte baan in de horeca voor Falco was bij Beachbar Mango’s in Zandvoort. Daarna ging hij werken voor Stayokay, met als huidige functie Hostelmanager Stayokay Haarlem. Falco volgde de KHN bestuurdersacademie en de KHN Masterclass.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: