Eetcafé Refter opent in Utrecht

9 mei 2017 | Thijs Jacobs

Eetcafé Refter, aan het begin (of het einde) van de Nachtegaalstraat, vind je dichtbij de Stadsschouwburg in Utrecht. Waar vroeger café Eigen Schuld gevestigd was, hebben Lotte en Rogier nu hun droom waargemaakt. Zij nemen de positieve ervaring en alle mooie recensies mee van hun vorige zaak, de twaalf jaar dat zij tot ieders tevredenheid Tastoe eten en drinken in de Zadelstraat bestierden.

Refter is een sfeervolle huiskamer-kroeg aan de Nachtegaalstraat nummer 29b. Er is een bescheiden terras, maar met de deuren helemaal open zit je binnen, bijvoorbeeld op de Chesterfield bank, bijna net zo buiten.

Plek voor iedereen

Voor buren, passanten, studenten, harde werkers, gezinnen... Iedereen is welkom. Een aangename ontmoetingsplek, waar je terecht kan voor koffie, ontbijt, lunch, uitgebreide borrelplanken, een eetcafé-hap en natuurlijk een ruim assortiment aan bieren en dranken.

Refter is open van dinsdag tot en met zondag. Van de eerste kop koffie tot de vrijdagmiddagborrel. Van de doordeweekse lunch tot de late zaterdagavond en vrolijke zondagmiddag.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een gevarieerd programma; denk bijvoorbeeld aan livemuziek, een literatuurquiz, lezingen en proeverijen.

Eetcafé Refter. Nachtegaalstraat 29B, Utrecht.
www.eetcaferefter.nl

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: