'Yes yes: We hebben hem!'

7 november 2013 |
'Yes yes: We hebben hem!'<

Met veel bombarie en een hoop vreugde stapte vandaag de redactie van het vakblad Lunchroom, Smaak in Rijen binnen. "We hebben hem! Yes, yes", reageerde winnares Aniëlka Menner vol trots. Smaak heeft
de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 gewonnen.

Een echte teamprestatie
Winnares Aniëlka Menner: "Dit is echt gaaf, geweldig! We hadden het natuurlijk gehoopt maar dit is een kroon op onze teamprestatie", schitterd Aniëlka. Chef-kok Noor valt vol vreugde Aniëlka in de armen en vertelt over het winnende broodje. "Samen met mijn collega Birgit hebben we dit broodje bedacht. Het is hartstikke mooi dat het broodje dan ook wint. We hebben veel ingrediënten geproefd en ingespeeld op de trend. Je moet wel lef hebben als je kijkt naar de verschillende ingrediënten die we gebruikt hebben. Birgit is verantwoordelijk voor het verhaal achter het broodje en ik heb de ingrediënten gekozen. Uiteindelijk moet de keukenbrigade het gerecht juist uitvoeren én moet de bediening het broodje goed presenteren. Dat deze teamprestatie zo wordt beloond, is super", aldus Noor.

The Social Club
The Social Club bestaat uit vier op elkaar gestapelde sneetjes hoevebrood. Het eerste sneetje is belegd met gerookte zalm, rode ui en rucola. Dan volgt een sneetje met witte kool, dressing en een sandwichspread vermengd met een klein beetje wasabi. Het derde sneetje is voor de in ketjap gemarineerde biefstuk en komkommerrepen. Op de laatste snee liggen wortelrepen en rucola. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een lange prikker met daaraan een zongedroogde tomaat en een gebakken gamba.

Live op de radio
Er was veel media-aandacht voor de uitslag. BNR's middagprogramma BLT (what's in a name!) interviewde Aniëlka Menner live op de radio. "Luister het fragment terug":http://www.bnr.nl/?player=archief&fragment=20131107123900180.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: