'Yes yes: We hebben hem!'

7 november 2013 |
'Yes yes: We hebben hem!'<

Met veel bombarie en een hoop vreugde stapte vandaag de redactie van het vakblad Lunchroom, Smaak in Rijen binnen. "We hebben hem! Yes, yes", reageerde winnares Aniëlka Menner vol trots. Smaak heeft
de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 gewonnen.

Een echte teamprestatie
Winnares Aniëlka Menner: "Dit is echt gaaf, geweldig! We hadden het natuurlijk gehoopt maar dit is een kroon op onze teamprestatie", schitterd Aniëlka. Chef-kok Noor valt vol vreugde Aniëlka in de armen en vertelt over het winnende broodje. "Samen met mijn collega Birgit hebben we dit broodje bedacht. Het is hartstikke mooi dat het broodje dan ook wint. We hebben veel ingrediënten geproefd en ingespeeld op de trend. Je moet wel lef hebben als je kijkt naar de verschillende ingrediënten die we gebruikt hebben. Birgit is verantwoordelijk voor het verhaal achter het broodje en ik heb de ingrediënten gekozen. Uiteindelijk moet de keukenbrigade het gerecht juist uitvoeren én moet de bediening het broodje goed presenteren. Dat deze teamprestatie zo wordt beloond, is super", aldus Noor.

The Social Club
The Social Club bestaat uit vier op elkaar gestapelde sneetjes hoevebrood. Het eerste sneetje is belegd met gerookte zalm, rode ui en rucola. Dan volgt een sneetje met witte kool, dressing en een sandwichspread vermengd met een klein beetje wasabi. Het derde sneetje is voor de in ketjap gemarineerde biefstuk en komkommerrepen. Op de laatste snee liggen wortelrepen en rucola. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een lange prikker met daaraan een zongedroogde tomaat en een gebakken gamba.

Live op de radio
Er was veel media-aandacht voor de uitslag. BNR's middagprogramma BLT (what's in a name!) interviewde Aniëlka Menner live op de radio. "Luister het fragment terug":http://www.bnr.nl/?player=archief&fragment=20131107123900180.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: