Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

30 september 2015 |
Eerste paal voor Vista restaurant & food bar<

De naam van het nieuwe restaurant van Ingrid en Henrie van der Heijden in Willemstad Noord-Brabant is Vista restaurant & food bar. Dat hebben de
restaurateurs afgelopen maandag bekendgemaakt tijdens het slaan van de eerste paal van hun nieuwe restaurant aan het Havenhoofd. Het horecapaar verlaat hun restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord per februari 2016, om in april 2016 Vista restaurant & food bar te openen.

Uitzicht
Vista wordt naar eigen zeggen een laagdrempelige zaak met klasse en een spectaculair uitzicht over het water van het Hollands Diep. Henrie en Ingrid van der Heijden: "Vista heeft een geweldig mooie ligging aan het Havenhoofd, op de kop van de oude haven, en is aan drie kanten omsloten door water. Daardoor heb je niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht over het Hollands Diep, de Haringvlietbrug en de jachthaven van Willemstad. De naam Vista betekent uitzicht en dat is een van de onderscheidende elementen van onze nieuwe zaak; alles is gericht op het uitzicht over het water."

80 couverts
"De zaak wordt 300 vierkante meter groot, met een restaurant van 80 couverts, een food bar, een open keuken, een overkapt terras en mogelijkheden voor private dining. Gasten kunnen vanaf ’s morgens terecht voor koffie, lunch, wijnen en cocktails en ’s avonds voor het diner", aldus de eigenaren van Vista.

Boot
Het gebouw is ontworpen in de vorm van een uitvarende boot in de stijl van Frank Lloyd Wright met grote overstekken en horizontale lijnen. De verhuizing heeft geen consequenties voor het lidmaatschap van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe, waar ’t Raadhuis sinds 2013 lid van is.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: