Eazie opent 27ste vestiging in de Lage Landen

Auteur: Redactie
Opening Fastservice 29 juni 2023
Eazie opent 27ste vestiging in de Lage Landen

Awardwinning 'Asian good food bar' Eazie heeft een nieuwe vestiging geopend in Nederland. Met de opening aan het Bachplein in Zwolle telt de keten nu 27 vestigingen in de Lage Landen.

Dit jaar is Eazie verkozen tot de beste fastservice van Nederland en de beste delivery restaurant van Nederland. Ook is de keten in de top drie geeingigd van beste franchise formules van Nederland (NED franchise trofee). Een waardering voor Eazie als snelgroeiende keten door gasten en jury.

De franchiseformule is opgericht in 2004 door de broers Shengli en Shunli Huang. De broers groeiden op met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn: als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven en is het concept waarop eazie gebaseerd is.

Alle meals, poké bowls, sandwiches en smoothies worden direct bereid met alleen verse ingrediënten. Met ‘create your own’ kiezen gasten zelf of ze gaan voor vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm. De sauzen van eazie zijn light, grotendeels vegan, én allergeen vrij. De gast heeft inzicht in voedingswaarden en allergenen zodat elke maaltijd perfect aansluit op de eigen behoeften. Alle gerechten zijn ook nog eens bijzonder betaalbaar.

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur Eazie: “Onze gasten zijn vaak bewust levend en multicultureel. Onze strategie is om healthy food voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. De multichannel gedachte van eat in, afhaal en warme maaltijdbezorging is een zeer belangrijk onderdeel van deze strategie. Wij denken binnen 4 jaren te kunnen groeien naar 50 vestigingen met een landelijke dekking.

Beeldmateriaal aangeleverd door: Eazie

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws