Dit zijn de winnaars van de Foodservice Awards 2023

Auteur: Redactie
Events Awards 11 januari 2023
Dit zijn de winnaars van de Foodservice Awards 2023

De winnaars van de Foodservice Awards zijn bekend. De vijfde editie van de Foodservice Awards werd voor de tweede keer op rij overall gewonnen door Zuivelhoeve. Onder
andere Anne & Max, Eazie en AH to Go mochten ook een prijs mee naar huis nemen.

De Horecava heeft de afgelopen jaren geen doorgang kunnen vinden. Dit heeft ook effect gehad op de uitreiking van de Foodservice Awards. Waar de uitreiking twee jaar geleden geheel digitaal was, werden de prijzen afgelopen maart uitgereikt in het restaurant van chef kok Pierre Wind. Dit jaar was Pierre ook aanwezig en reikte hij samen met onder andere Q&A, Salesforce en Adyen de prijzen uit.

De 2022-2023 editie was de vijfde editie van de Foodservice Awards. Meer dan 31.000 consumenten lieten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf. Zuivelhoeve ging voor het tweede jaar op rij naar huis met de overall titel van de Foodservice Awards. ’T Stoepje en Kwalitaria werden respectievelijk nummer twee en drie in de overall ranking.

De categorieprijzen werden onder andere gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

Hieronder het overzicht van alle winnaars:

Fastservice: Eazie
Hotels & Vakantieparken: Van Der Valk
Klassieke horeca: Anne&Max
Marktkramen: t Stoepje
Snackbars: Kwalitaria
Speciaalzaken: Zuivelhoeve
To Go: AH To Go
Warme maaltijdbezorging: Eazie

Overig nieuws