Diego’s opent nog een 'vestiging' in Rotterdam

23 maart 2021 | Redactie

Naast zijn vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, was het tijd om een groter deel van Rotterdam kennis te laten maken met Diego’s. Daarom opent Diego's vanaf april de deuren van de bezorgkeuken in Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo. Een nieuw concept van chef Junior Lugte. 

Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. "Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam." Nu de toekomst door corona nog erg onzeker is, lijkt een extra fysieke locatie nog niet de volgende stap. Het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om het merk uit te breiden. 

Ook gaat Diego in de bezorgkeuken experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. "Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om de beste en lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dus verwacht op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Fastservice
Wayback Burgers opent haar derde vestiging in Winschoten

Eind maart kondigde Wayback Burgers Nederland de opening van haar tweede vestiging in Nederland en eerste delivery vestiging ter wereld, die gerealiseerd wordt in Tilburg. Op maandag 19 april zal Tilburg geopend worden en daarna trekt de bouwkaravaan door naar het hoge noorden, namelijk naar Winscho ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Achtergronden
8 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Le Stelle, Haren

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een gesprek met ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: