Deze horecaondernemers staan op De Pier

5 augustus 2015 |
Deze horecaondernemers staan op De Pier<

De Pier in Scheveningen heeft de negen ondernemers bekendgemaakt die hun deuren openen voor het publiek. Op zowel het
beneden- als het bovendek en het Zuidereiland zijn binnenkort kiosken en terrassen gevestigd met vernieuwende food-, drink- en shoppingconcepten. De ondernemers bieden stuk voor stuk een onderscheidend concept aan en hebben bewust gekozen voor deze unieke locatie.

Aansprekende concepten
Willem Gaymans, directeur KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels), namens De Pier BV: "De Pier is natuurlijk een geweldige plek voor ondernemers die op een onderscheidende manier hun producten en diensten onder de aandacht willen brengen van een breed publiek. Tijdens onze zoektocht naar aansprekende concepten kwamen deze negen ondernemers als beste uit de bus! We kijken er dan ook gezamenlijk erg naar uit om binnenkort de deuren van hun kiosken te kunnen openen."

De ondernemers die hun deuren openen op De Pier zijn:



Firma Pickles Burgers & Wines
Een burgerrestaurant en wijnbar in één. Overal ter wereld kan men wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. www.firmapickles.nl.
The Rough Kitchen
Een concept van carnivoren in hart & ziel, waarbij wordt gegrild, gerookt en gebraden op een knetterend open vuur of in een smoker. Daarnaast kunnen gasten in de Craft Beer Bar terecht voor een royaal aanbod van handpicked micro-brews van kleine onafhankelijke bierproducenten. www.theroughkitchen.nl
SHACK
Het eerste Street Food Restaurant met reizende sterren. Elke maand krijgt een nieuwe foodtruckcrew in SHACK de ruimte om hun signature dishes en verrassende cocktails passend bij de gerechten te serveren op De Pier.
www.reizendesterren.org
Friterie Par Hasard
Maakt verse frites en snacks uit eigen keuken en is geïnspireerd door de traditionele Belgische frituur. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten van hoge kwaliteit uit de omgeving. www.cafeparhasard.nl/friterie
Bar De Pier
Naast een uitgebreid assortiment aan drinks, vinden gasten bij Bar De Pier heerlijke snacks om direct op te eten of mee te nemen naar het strand of één van de terrassen op het beneden- of bovendek.
www.facebook.com/bardepier
Pier Zuid
Dit restaurant bevindt zich op het Zuidereiland van De Pier en biedt een geweldig uitzicht tijdens ontbijt lunch, borrel en diner. Pier Zuid is de plek voor een ontspannen uitje of zakelijke bijeenkomst en beschikt over een zonnig terras boven zee.

Kust
Deze bar heeft een industriële en maritieme look & feel waarbij oud bouwmateriaal van De Pier is hergebruikt. Kust werkt met lokale, pure producten en heeft een typische Hollandse (Scheveningse) keuken met o.a. oma’s gehaktballen en ouderwetse stamppotten.

De Pierwinkel
In deze souvenirshop 2.0 kunnen bezoekers van De Pier een origineel aandenken scoren. De Pierwinkel verkoopt gifts, kleding en accessoires in de nieuwe huisstijl van De Pier.

De Groeten uit Scheveningen
Deze fotobooth met een indrukwekkend Schevenings decor biedt bezoekers de mogelijkheid zichzelf op een creatieve manier op de foto te laten zetten. https://www.facebook.com/groetenuitscheveningen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: