Themamaand De Slimme Keuken

Auteur: Redactie
Themamaand zuivel 2 juni 2022
Themamaand De Slimme Keuken

Het personeelstekort is voor bijna iedere horecaondernemer de grootste uitdaging op het moment. Digitalisering kan een grote bijdrage leveren aan het oplossen van deze problematiek.

In 8 artikelen, gepubliceerd op iedere maandag en donderdag in de maand juni, geven wij als de redactie de aandacht aan de 'Themamaand De Slimme Keuken'. Met als doel om jou als horecaprofessional verder te helpen, uitdagingen te overwinnen en kansen te pakken. In juni lees je op deze website onder andere over:

Effectief voorraadbeheer

Menu-engeneering 

Het nut van recepten standaardiseren

Personeelsplanning in de keuken

Slimme apps

Energie besparen in de keuken

Dark Kitchens

Dynamic pricing

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws