Derde locatie van Happyhappyjoyjoy is geopend in de Pijp

10 september 2018 | Thijs Jacobs

Sinds vandaag is de nieuwe vestiging van Happyhappyjoyjoy geopend op Ceintuurbaan 256. Met het succes van het restaurant in Amsterdam West en Oost gaat IQ Creative verder met het verspreiden van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn voorziet Happyhappyjoyjoy South de bewoners van de Pijp en Zuid van authentieke dimsum, baos, curry’s en andere Aziatische gerechten.   

Menu

Het menu van Happyhappyjoyjoy South dat zich toelegt op de Aziatische keuken zal in de basis hetzelfde blijven als West en Oost; van dumpling tot Laab Kai of Curry. Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. Uiteraard zullen de kleurrijke rainbaos, die afgelopen maand zijn gelanceerd, ook te bestellen zijn bij deze locatie. Aan dranken geen gebrek, want inmiddels heeft Happyhappyjoyjoy haar drankenkaart uitgebreid met meerdere speciaalbieren van eigen receptuur. Naast de welbekende Hop Hop met citroengras is er nu ook Miss Mimi, Tigerlilly en Jin Jin. Daarnaast zijn er ook aparte Aziatische frisdranken, sake of een verse kokosnoot te bestellen.  

Streetfood To Go & Asian High Tea

Toch zal Happyhappyjoyjoy South niet helemaal hetzelfde zijn. Door de perfecte locatie tegenover het metrostation van de Noord-Zuid lijn is streetfood to go een must. Een broodje rendang, Bahn Mi of Bubble Tea zijn makkelijk mee te nemen voor iedereen die op doorreis is. Ook is het vanaf eind september mogelijk om bij Happyhappyjoyjoy een Asian High Tea te organiseren. Dit is in de basis hetzelfde als een normale High Tea, maar vanzelfsprekend met alleen maar Aziatische hapjes.

Photobooth & Private Dining

Het team van JPS Architecten is druk bezig geweest om het interieur net zo spraakmakend te laten zijn als in West en Oost. De ruimte heeft dezelfde levendige sfeer van Happyhappyjoyjoy, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features als een photobooth en private dining.

Openingstijden

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.30 uur.   

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: