Derde locatie van Happyhappyjoyjoy is geopend in de Pijp

10 september 2018 | Thijs Jacobs

Sinds vandaag is de nieuwe vestiging van Happyhappyjoyjoy geopend op Ceintuurbaan 256. Met het succes van het restaurant in Amsterdam West en Oost gaat IQ Creative verder met het verspreiden van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn voorziet Happyhappyjoyjoy South de bewoners van de Pijp en Zuid van authentieke dimsum, baos, curry’s en andere Aziatische gerechten.   

Menu

Het menu van Happyhappyjoyjoy South dat zich toelegt op de Aziatische keuken zal in de basis hetzelfde blijven als West en Oost; van dumpling tot Laab Kai of Curry. Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. Uiteraard zullen de kleurrijke rainbaos, die afgelopen maand zijn gelanceerd, ook te bestellen zijn bij deze locatie. Aan dranken geen gebrek, want inmiddels heeft Happyhappyjoyjoy haar drankenkaart uitgebreid met meerdere speciaalbieren van eigen receptuur. Naast de welbekende Hop Hop met citroengras is er nu ook Miss Mimi, Tigerlilly en Jin Jin. Daarnaast zijn er ook aparte Aziatische frisdranken, sake of een verse kokosnoot te bestellen.  

Streetfood To Go & Asian High Tea

Toch zal Happyhappyjoyjoy South niet helemaal hetzelfde zijn. Door de perfecte locatie tegenover het metrostation van de Noord-Zuid lijn is streetfood to go een must. Een broodje rendang, Bahn Mi of Bubble Tea zijn makkelijk mee te nemen voor iedereen die op doorreis is. Ook is het vanaf eind september mogelijk om bij Happyhappyjoyjoy een Asian High Tea te organiseren. Dit is in de basis hetzelfde als een normale High Tea, maar vanzelfsprekend met alleen maar Aziatische hapjes.

Photobooth & Private Dining

Het team van JPS Architecten is druk bezig geweest om het interieur net zo spraakmakend te laten zijn als in West en Oost. De ruimte heeft dezelfde levendige sfeer van Happyhappyjoyjoy, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features als een photobooth en private dining.

Openingstijden

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.30 uur.   

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: