De nieuwe presentatie van snacks

15 maart 2013
De nieuwe presentatie van snacks

Laat u inspireren op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ door de nieuwe presentatie van snacks door Ad van Geloven. Verleng het lunchmoment naar het 'snackmoment'.

*Uw kans*
Iedere ondernemer wil graag dat zijn gasten langer blijven in de lunchroomzaak. Met de presentatie van de snacks op een aantrekkelijke manier, is dit een kans voor u. Laat u inspireren en zorg ervoor dat uw gast langer blijft in uw lunchroom door de namiddag mee te pakken.


~Dit is een mini salade met kipfingers. In plaats van de aardbeien maakt u een klein stokje met kipfingers en dat steekt u erbij.~


~Presenteer een mosterdsoepje met de bitterbal. Door het mosterdsoepje heeft uw gast de mosterd smaak zonder dat hij of zij hoeft te dippen. Maar er zijn meer varianten~


~Kip in een wrap. Op talloze manieren mogelijk. Ontdek het op de NLD~

*Inschrijven*
Bent u benieuwd en wilt u zich laten verrassen door het aanbod aan snacks? Kom naar de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ en laat u door meer aspecten verrassen. Zoals alle workshops, het Kenniscentrum en de plenaire sprekers. "Schrijf u in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ en kom langs.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws