De Hooge Heerlijckheid 100 % eko

9 december 2014 |
De Hooge Heerlijckheid 100 % eko<

Restaurant De Hooge Heerlijckheid uit Amerongen is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. 100% van de inkoop is
van gecontroleerd biologische herkomst.

Foto: Karin en Jeroen de Klerk. Fotograaf: Karen Stork.

Keuze voor biologisch
De Hooge Heerlijckheid in Amerongen kookt al meer dan 10 jaar met passie en liefde voor haar gasten. Het sfeervolle restaurant bevindt zich in het oude historische dorpskern van Amerongen, onder de rook van het kasteel chef-kok Jeroen de Klerk over de keuze voor biologisch: "We merkten dat biologische producten als groente en vlees gewoon lekkerder zijn. En we willen kwaliteit serveren. Smaak en kwaliteit, daar gaat het om. Onze gasten horen graag over de verhalen achter de producten. Met de keuze voor biologisch, heb je een goed verhaal."

Bewust verantwoord gevoel
Met de EKO-certificering tonen zij aan dat 100% van de ingekochte ingrediënten biologisch is. Karin de Klerk: “Het gaat om een bewust verantwoord gevoel. Eten en drinken van al het mooie wat de natuur ons biedt. Het aanbod van biologische producten groeit maar door. Dus 100% biologisch kan nu ook gewoon goed."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: