De Brooodzaak wint NK Bijzonder Broodje

28 september 2009 |
De Brooodzaak wint NK Bijzonder Broodje<

Het recept van Annette Lekkerkerker van De Brooodzaak, ‘De wittebrooodsweken van bacon & oester’ is op de InnoFresh vakbeurs uitgeroepen tot het meest bijzondere broodje van
Nederland. Annette vertelt: "ik heb het idee opgedaan tijdens mijn rondreis in Australië, waar men oesters eet met baconsnippers en worcestershire saus (Oysters Kilpatrick)". De vakjury roemt haar vertaling naar het belegde broodje om het innovatieve karakter, het gebruik van
bijzondere ingrediënten en de geweldige smaaksensatie.

De winnende creatie is een sandwich van vezelrijk witbrood belegd met Bacon Explosie en Oesterblad en balsamicostroop, gedecoreerd met een eetbare orchidee. De bacon explosie is
een langzaam gerookte bacon die gedrenkt is in een speciale barbecuesaus, hierdoor krijgt de bacon een ‘smokey sweet’ smaak. Deze smaak complementeert het oesterblad. Oesterblad is een speciaal blad dat smaakt naar oesters. De zilte oestersmaak gecombineerd met de zoete balsamico en smokey bacon flavour is een unieke combinatie die je geproefd moet hebben!

Vanaf eind oktober is het bijzondere winnende broodje bij alle Brooodzaken op de grote stations in Nederland verkrijgbaar voor minder dan 5,00 euro. De Brooodzaak is één van de nieuwe concepten van NS-dochter Servex en wordt door NS op alle grote stations in Nederland uitgerold.

Lunchroom, Frank Lindner


:mailto:?SUBJECT=Abonneren%20op%20de%20gratis%20nieuwsbrief%20van%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20de%20nieuwsbrief%20van%20Lunchroom.nl,%20een%20tweewekelijkse%20gratis%20nieuwsdienst.%20Schrijf%20u%20nu%20in%20via%20deze%20link.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
op reportage: Proeverz, Gorinchem

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bari...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: