De Brooodzaak wint NK Bijzonder Broodje

28 september 2009 |
De Brooodzaak wint NK Bijzonder Broodje<

Het recept van Annette Lekkerkerker van De Brooodzaak, ‘De wittebrooodsweken van bacon & oester’ is op de InnoFresh vakbeurs uitgeroepen tot het meest bijzondere broodje van
Nederland. Annette vertelt: "ik heb het idee opgedaan tijdens mijn rondreis in Australië, waar men oesters eet met baconsnippers en worcestershire saus (Oysters Kilpatrick)". De vakjury roemt haar vertaling naar het belegde broodje om het innovatieve karakter, het gebruik van
bijzondere ingrediënten en de geweldige smaaksensatie.

De winnende creatie is een sandwich van vezelrijk witbrood belegd met Bacon Explosie en Oesterblad en balsamicostroop, gedecoreerd met een eetbare orchidee. De bacon explosie is
een langzaam gerookte bacon die gedrenkt is in een speciale barbecuesaus, hierdoor krijgt de bacon een ‘smokey sweet’ smaak. Deze smaak complementeert het oesterblad. Oesterblad is een speciaal blad dat smaakt naar oesters. De zilte oestersmaak gecombineerd met de zoete balsamico en smokey bacon flavour is een unieke combinatie die je geproefd moet hebben!

Vanaf eind oktober is het bijzondere winnende broodje bij alle Brooodzaken op de grote stations in Nederland verkrijgbaar voor minder dan 5,00 euro. De Brooodzaak is één van de nieuwe concepten van NS-dochter Servex en wordt door NS op alle grote stations in Nederland uitgerold.

Lunchroom, Frank Lindner


:mailto:?SUBJECT=Abonneren%20op%20de%20gratis%20nieuwsbrief%20van%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20de%20nieuwsbrief%20van%20Lunchroom.nl,%20een%20tweewekelijkse%20gratis%20nieuwsdienst.%20Schrijf%20u%20nu%20in%20via%20deze%20link.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: