De Beren opent in Groningen

1 mei 2018 | David Bakker

Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag 8 mei de deuren van het restaurant. Na een grondige verbouwing is het pand aan de Brugstraat eindelijk gereed om Groningers te ontvangen. Het vriendelijke personeel staat te popelen om gasten kennis te laten maken met onder meer de ‘all time favorites’ zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs. Om de opening te vieren is mei omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor maar 8,50.


Van het westen naar het noorden

Na een flink aantal vestigingen in de Randstad werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met De Beren. “We trekken steeds verder het land in! Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,” vertelt Marjolein Mens –marketing & communicatie manager van De Beren. Aan de Groningse Brugstraat zijn gasten op alle dagen van de week vanaf 10.00 uur welkom voor een lunch, borrel of diner. In de middag schuiven ze aan voor een uitgebreide lunch, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes. Rond het borreluur lenen een fijne bar en sfeervolle zitjes zich perfect voor gezellige borrels met vrienden, familie of collega’s.


Het diner: Beren ‘classics’

Als de klok 17.00 uur heeft geslagen en de lunchborden zijn afgewassen, kunnen gasten aanschuiven voor het diner. Op de menukaart pronken traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Pathé (op zeven minuten loopafstand). Dit Beren Biosarrangement kost 28,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot de bioscoop. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht.


Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving Tech
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goede inzicht van zaken, mits goed ingericht. “Vaak hebben horecaondernemers echter geen t...

Achtergronden Lunchroom
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

In de Tilburgse AaBe Fabriek staat lunchroom Het Smulhuys ter overname aangeboden. In 2016 werd het toenmalige 'Koffie & ROOM' omgebouwd tot een nieuwe dagzaak. Het resultaat mag er zijn. De huidige eigenaar heeft de zaak slechts twee jaar gedraaid. Op Facebook vermeldt Hormax Hore...

Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

Horeca Achtergronden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Vakantiegangers vinden de horecavoorzieningen in de provincie Gelderland het beste. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. Horecavoorzieningen Gelderland als best...

Achtergronden Culinair
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Niet verrassend dat de cateringbranche verantwoordelijk is voor meer dan een kwart van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: