De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt; drie vestigingen binnen drie weken

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West. De teller staat nu op 23. Het bijzondere aan de groei, is dat deze kenmerkend is voor de interne kansen bij De Beren.

De franchisenemers die aan het roer staan van twee van de drie geopende vestigingen, hebben al een ruime staat van dienst bij De Beren. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is alweer de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. Ook de franchisenemers in Leiden zijn geen onbekenden voor de formule; Max de Lange en Vincent Verweij groeien door vanuit hun rol als vestigingsmanagers naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant.

Deze voorbeelden dienen als extra motivatie voor nieuwe franchisenemers die zich willen aansluiten bij de formule. Zo mag Leander Korenromp, die zijn eerste vestiging in Apeldoorn-West heeft geopend, alvast rekening houden met een vliegende start. Menig Apeldoorner is - sinds de komst van het De Beren restaurant in die stad - reeds bekend met de formule.

De toekomst

Het doel van De Beren bezorgrestaurants, om drastisch te groeien en daarmee heel Nederland te veroveren, wordt vermoeilijkt door de zoektocht naar geschikte panden. Harrit Boonstra: “De zoektocht naar panden verlangzaamt ons groeiproces. Daarom zoeken we momenteel een manager expansie & acquisitie die ons hierbij gaat helpen. We zijn er van overtuigd dat we daarmee binnen twee jaar kunnen groeien naar 50 vestigingen. Dat doel houden we voor ogen.” Op de vraag of de formule is uitgegroeid voor dit jaar: “Absoluut niet. Sterker nog, nummer 24 staat al op de planning. En wel in Beverwijk.”

Over De Beren bezorgrestaurants

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om haar klassiekers; spareribs, saté en burgers, maar voorziet de consument tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd en biedt steeds meer vegetarische en vegan opties aan. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
[FOTO'S] Is dit de gaafste horecahotspot van Rotterdam?

Één plek waar je terecht kunt voor een tal van uiteenlopende culturen, thema's en smaken. Midden in het centrum van Rotterdam opende café DoDo haar imposante deuren voor publiek. Met maar liefst 220 zitplaatsen verdeeld over 7 uiteenlopende wereldse themaruimtes, belooft dez...

Lunchroom
Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur. Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeli...

Opening Rotterdam
Bagels & Beans opent in Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws voor wie in het oosten van Rotterdam woont of daar graag gaat shoppen: voor een paddoburgerbagel of de beruchte cheesecake kun je gewoon hier terecht. De vijfde Bagels & Beans van de Maasstad opent op 23 oktober in Rotterdam Alexandrium zijn prachtige glazen puien. Niet te missen als...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: