De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt; drie vestigingen binnen drie weken

7 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West. De teller staat nu op 23. Het bijzondere aan de groei, is dat deze kenmerkend is voor de interne kansen bij De Beren.

De franchisenemers die aan het roer staan van twee van de drie geopende vestigingen, hebben al een ruime staat van dienst bij De Beren. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is alweer de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. Ook de franchisenemers in Leiden zijn geen onbekenden voor de formule; Max de Lange en Vincent Verweij groeien door vanuit hun rol als vestigingsmanagers naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant.

Deze voorbeelden dienen als extra motivatie voor nieuwe franchisenemers die zich willen aansluiten bij de formule. Zo mag Leander Korenromp, die zijn eerste vestiging in Apeldoorn-West heeft geopend, alvast rekening houden met een vliegende start. Menig Apeldoorner is - sinds de komst van het De Beren restaurant in die stad - reeds bekend met de formule.

De toekomst

Het doel van De Beren bezorgrestaurants, om drastisch te groeien en daarmee heel Nederland te veroveren, wordt vermoeilijkt door de zoektocht naar geschikte panden. Harrit Boonstra: “De zoektocht naar panden verlangzaamt ons groeiproces. Daarom zoeken we momenteel een manager expansie & acquisitie die ons hierbij gaat helpen. We zijn er van overtuigd dat we daarmee binnen twee jaar kunnen groeien naar 50 vestigingen. Dat doel houden we voor ogen.” Op de vraag of de formule is uitgegroeid voor dit jaar: “Absoluut niet. Sterker nog, nummer 24 staat al op de planning. En wel in Beverwijk.”

Over De Beren bezorgrestaurants

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om haar klassiekers; spareribs, saté en burgers, maar voorziet de consument tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd en biedt steeds meer vegetarische en vegan opties aan. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: