Coffeelicious opent vestiging in Rotterdam

29 februari 2016 |
Coffeelicious opent vestiging in Rotterdam<

Op dinsdag 1 maart opent Coffeelicious haar deuren aan de Nieuwe Binnenweg 174 in Rotterdam. De eerste vestiging van Coffeelicious
buiten Dordrecht is dan een feit. Na een intense verbouwing is het pand en de geweldige binnentuin klaar voor een nieuw tijdperk. Ook hier serveert breakfast & lunchroom Coffeelicious haar huisgemaakte taarten en staat de kennis van alle gecertificeerde barista´s garant voor de lekkerste koffies.

Concept blijft gelijk
Deze eerste vestiging van Coffeelicious buiten Dordrecht ligt aan de Nieuwe Binnenweg 174 in Rotterdam en het is een grote locatie met 150m2 en een unieke stadstuin. Het is wel veel groter dan de locatie in Dordrecht maar het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, want ook hier serveren we de prijswinnende koffie en zijn de barista’s SCAE gecertificeerd. En natuurlijk ook hier de huisgemaakte taarten, heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en kun je genieten van high tea’s . Je kunt vooral genieten van de eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten nu ook in Rotterdam. De taarten kan men ook mee naar huis nemen, deze worden vooral gemaakt in de nieuwe bakkerij van Coffeelicious in de Voorstraat in Dordrecht.

Blending
Het pand van Coffeelicious is van meneer Metz, eigenaar van Woninginrichting Metz, de oudste woonwinkel van Rotterdam. Ook zij hebben de laatste tijd flink verbouwd en zijn klaar voor een nieuwe begin op 1 maart met een nieuw ingerichte showroom en wordt een droom werkelijkheid: een restaurant bij de Showroom van Woninginrichting Metz!

Kwaliteitscontrole van de koffie en taarten
De eigenaren van de Rotterdamse Coffeelicious zijn Peter en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht en zal wekelijks te zien zijn in Rotterdam voor de kwaliteitscontrole van de koffie. Joan blijft het gezicht van Hightealicious en zal wekelijks afreizen naar Rotterdam in verband met de kwaliteitscontrole van de taarten. Het zijn dus vooral Peter en Marc die veel aanwezig zullen zijn in Rotterdam en daar de nieuwe vestiging gaan runnen.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: