Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

9 juli 2014 |
Nieuwe cocktailbar Rotterdam open<

Rum uit de Amazone, whisky’s uit Japan, platinum tequila, een uitgebreide gin-collectie en nog veel meer bijzondere flessen drank sieren de hoge barwand van de nieuwe Rotterdamse boutique cocktailbar
Admiraliteit Bar & Kitchen.

Rotterdams begrip in nieuw jasje
Er heeft sinds 1854 altijd een café op de hoek van de Rotterdamse Admiraliteitskade gezeten, het schijnt dat zelfs Michiel de Ruyter er een pint heeft gedronken. Café de Admiraliteit was dan ook jarenlang een begrip in Rotterdam, maar stamgasten zullen hun oude stek nauwelijks terugkennen. Wat ooit een donkere kroeg was, is nu een stijlvolle, lichte bar geworden met grote raampartijen en een open keuken. Achter de bar worden bijzondere cocktails bereid, van klassiekers tot bijzondere exemplaren.

Menukaart
De menukaart van Admiraliteit biedt niet alleen cocktails en een keur aan (sterke) drank, maar ook verschillende culinaire barhapjes. Kleine gerechtjes die geschikt zijn om te delen met andere tafelgenoten. Geen gerechten om uitgebreid mee te dineren, maar voldoende om niet weg te hoeven als je een beetje trek krijgt. Op de lunchkaart staan huisgemaakte soep, die dagelijks wisselt, sandwiches, salades, mini loempia’s, en gerechten als New York Strip en chicken breast sliders voor de stevige trek. Binnenkort wordt de kaart uitgebreid met vegetarische hapjes, vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: