Café Van Zanten trakteert gasten op Rokjesdag

5 april 2018 | Thijs Jacobs

Nu de eerste zonnestralen zich laten zien is het eindelijk zover: lente! Met de huidige weersverwachtingen in het vizier, zijn alle medewerkers van Café Van Zanten opgetrommeld om in no time het terras uit te stallen. Om de lente te vieren haalt kroegbaas Herman Hell zaterdag 7 april alles uit de kast om Rotterdammers het ultieme zomergevoel te geven.

Hell vertelt: “De zomer breekt aan! Om dat te vieren ontvangen terrasbezoekers boven de 18 - ook mannen - die met een rok aan plaatsnemen op ons zonnige terras een Aperol Spritz van het huis!” Extra leuk: vanaf zaterdag paraderen de bedienende dames bij Van Zanten in rokjes op het terras.

Zonnigste terras van Rotterdam

Door de perfecte ligging van de Rotterdamse kroeg vangt het terras de meeste zonnestralen van de Maasstad. Al vroeg in de ochtend ploffen rotterdammers er neer voor een kop koffie en een krant. In de middag wordt de koffie omgeruild voor perfect getapte fluiten pils en heerlijke wijnen. Naast wijn en bier verwacht Herman Hell geen opvallende trends voor komende zomer: “We zien dat onze gasten regelmatig kiezen voor een speciaalbier. Uiteraard spelen wij hier met goed getapte weizenbieren op in en ook de zomerse Mexicaanse rakkers blijven populair!” Verder zijn de Gin-tonics niet aan te slepen: De populaire dorstlesser is verkrijgbaar in alle varianten!

Café Van Zanten

Sinds de opening van Café Van Zanten heeft de Rotterdamse Meent op gastronomisch vlak veel aan populariteit gewonnen. De uitstekende bediening en de sfeervolle inrichting helpen je op ieder moment van de dag te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Schuif aan voor een lekkere borrel of gezellig diner: bij Van Zanten worden uiteenlopende, kleine gerechten geserveerd, mét mooie wijnen. Een unieke combinatie voor wijnliefhebbers, in het hartje van Rotterdam.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: