Broodstaart valt in de prijzen

12 september 2012 |
Broodstaart valt in de prijzen<

De Broodstaart van Bakkerij Carl Siegert is winnaar geworden van de vijfde Koks! Innovatie Trofee. Van de 40 inzenders trok Bakkerij Carl Siegert aan het langste eind.

Deli XL Foodservice Fair
De winnaar is op dinsdag 11 september bekendgemaakt tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn. Van de 40 inzenders trok Bakkerij Carl Siegert aan het langste eind. De winnende innovatie is een rond brood van 450 gram, verdeeld in 16 partjes. Te gebruiken voor ontbijt, lunch, diner of als tussendoortje.

Je krijgt er honger van
De vakjury onder voorzitterschap van Nelleke Meinders, sprak van een prima inzending. "Mooie ronde vorm, goed toepasbaar en een eetlustopwekkende uitstraling. Niet te groot, makkelijk hanteerbaar. Zonder meer een aanwinst voor de foodservice branche."

Jury
De jury bestaat naast Nelleke Meinders uit de volgende deskundigen: Alphons Smits (LOC, Zeggenschap in zorg), René van der Gun (Hoofd Services van Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal), Jan van den Brekel (VHVG Food & Hospitality Management), Laurens Stens (Kwaliteitsfunctionaris bij Zorggroep Apeldoorn), Annie Dijkstra (Gastvrijheidsmedewerker Antonius Ziekenhuis in Sneek) en Henk van Ewijk (Restaurant-kok Jeroen Bosch Ziekenhuis).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: