Broodstaart valt in de prijzen

12 september 2012 |
Broodstaart valt in de prijzen<

De Broodstaart van Bakkerij Carl Siegert is winnaar geworden van de vijfde Koks! Innovatie Trofee. Van de 40 inzenders trok Bakkerij Carl Siegert aan het langste eind.

Deli XL Foodservice Fair
De winnaar is op dinsdag 11 september bekendgemaakt tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn. Van de 40 inzenders trok Bakkerij Carl Siegert aan het langste eind. De winnende innovatie is een rond brood van 450 gram, verdeeld in 16 partjes. Te gebruiken voor ontbijt, lunch, diner of als tussendoortje.

Je krijgt er honger van
De vakjury onder voorzitterschap van Nelleke Meinders, sprak van een prima inzending. "Mooie ronde vorm, goed toepasbaar en een eetlustopwekkende uitstraling. Niet te groot, makkelijk hanteerbaar. Zonder meer een aanwinst voor de foodservice branche."

Jury
De jury bestaat naast Nelleke Meinders uit de volgende deskundigen: Alphons Smits (LOC, Zeggenschap in zorg), René van der Gun (Hoofd Services van Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal), Jan van den Brekel (VHVG Food & Hospitality Management), Laurens Stens (Kwaliteitsfunctionaris bij Zorggroep Apeldoorn), Annie Dijkstra (Gastvrijheidsmedewerker Antonius Ziekenhuis in Sneek) en Henk van Ewijk (Restaurant-kok Jeroen Bosch Ziekenhuis).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: