Bread! op Schiphol geopend

11 maart 2011 |
Bread! op Schiphol geopend<

Twee nieuwe horeca-concepten van HMSHost zijn geopend op Schiphol; het broodconcept bread! en de vijfde vestiging van Starbucks Coffee. De hele lounge wordt grondig verbouwd om een omgeving te ontwikkelen waarin passagiers zich niet alleen thuis voelen en tot rust kunnen komen, maar ook kunnen werken en recreëren. De nieuwe horecalocaties in deze lounge sluiten hier goed op aan.

Verse broodjes centraal
Centraal in deze lounge staat het broodconcept bread! In het zicht van de gast worden hier verse broodjes naar smaak en wens van de gast samengesteld. Passagiers met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een vooraf gemaakte huisselectie.

Nauwe samenwerking
Bij de uitwerking van het assortiment en de uitstraling is nauw samengewerkt met broodleverancier Carl Siegert en culinair illustrator Janneke Hoeben. In de hele uitstraling van bread! staat puur en eerlijk centraal. Dit komt terug in het assortiment, de kleding, de inrichting
(waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen) en de slogan ‘Bake my Day’.

Doel bereiken
“HMSHost is er als organisatie trots op om ook in Lounge 3 inspirerende en gastvrije horeca te bieden aan de bijna 5,3 miljoen passagiers die deze lounge jaarlijks bezoeken", zegt Dawn Wilding, Vice President of HMSHost Europe and Middle East. "Ons doel is om ‘the traveler’s day better’ te maken en met bread! en Starbucks zijn we in staat om dat doel te bereiken.”

Lounge in najaar gereed
Momenteel wordt er nog druk gebouwd aan concepten en diensten voor de reizigers in deze lounge. Nog voor de zomerperiode zal een ander horecaconcept van HMSHost geopend worden. De verwachting is dat in het najaar van 2011 de gehele lounge gereed is.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Bezorgen
Takeaway.com kreeg 87 procent meer bestellingen te verwerken

Takeaway.com publiceerde zojuist een 'orderupdate' voor het derde kwartaal van 2019. De zaken gaan goed voor het Nederlandse bedrijf: er werd 'overall' 87 procent meer besteld in het derde kwartaal. Duitsland spant de kroon: daar werd maar liefst 136 procent meer besteld! Verklari...

Lekkerste Lunchroombroodje
Dit zijn de vijf finalisten voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

De jury heeft besloten. Na een uitvoerige inventarisatie van de talloze inzendingen zijn dit de vijf broodjes die het hoogst werden gewaardeerd door de jury. De mystery jury gaat de komende periode op pad om de broodjes van de finalisten te proeven, waarna op vrijdag 8 november de winnaar bekend wor...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 5: Broodje Beiroet

Vol trots presenteren we je de vijfde, en laatste, genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Broodje Beiroet' van Lunchroom De Kofffiepot in Hardenberg. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerde...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 4: Sandwich gerookte kip

Vol trots presenteren we je de vierde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Sandwich gerookte kip' van Grand café Plaza op Schiphol. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden worden...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: