Bread! op Schiphol geopend

11 maart 2011 |
Bread! op Schiphol geopend<

Twee nieuwe horeca-concepten van HMSHost zijn geopend op Schiphol; het broodconcept bread! en de vijfde vestiging van Starbucks Coffee. De hele lounge wordt grondig verbouwd om een omgeving te ontwikkelen waarin passagiers zich niet alleen thuis voelen en tot rust kunnen komen, maar ook kunnen werken en recreëren. De nieuwe horecalocaties in deze lounge sluiten hier goed op aan.

Verse broodjes centraal
Centraal in deze lounge staat het broodconcept bread! In het zicht van de gast worden hier verse broodjes naar smaak en wens van de gast samengesteld. Passagiers met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een vooraf gemaakte huisselectie.

Nauwe samenwerking
Bij de uitwerking van het assortiment en de uitstraling is nauw samengewerkt met broodleverancier Carl Siegert en culinair illustrator Janneke Hoeben. In de hele uitstraling van bread! staat puur en eerlijk centraal. Dit komt terug in het assortiment, de kleding, de inrichting
(waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen) en de slogan ‘Bake my Day’.

Doel bereiken
“HMSHost is er als organisatie trots op om ook in Lounge 3 inspirerende en gastvrije horeca te bieden aan de bijna 5,3 miljoen passagiers die deze lounge jaarlijks bezoeken", zegt Dawn Wilding, Vice President of HMSHost Europe and Middle East. "Ons doel is om ‘the traveler’s day better’ te maken en met bread! en Starbucks zijn we in staat om dat doel te bereiken.”

Lounge in najaar gereed
Momenteel wordt er nog druk gebouwd aan concepten en diensten voor de reizigers in deze lounge. Nog voor de zomerperiode zal een ander horecaconcept van HMSHost geopend worden. De verwachting is dat in het najaar van 2011 de gehele lounge gereed is.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: