Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

21 november 2014 |
Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend<

Gisteravond is de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden’ geopend door Roland Wondolleck, directeur van het Rotterdam
The Hague Airport. Dit gebeurde tijdens de officiële opening van Brasserie Waalhaven samen met Erik van Welzen, directeur van dit etablissement, gelegen direct aan de start- en landingsbaan van het vliegveld.

Foto: Erik van Welzen (directeur Brasserie Waalhaven) en Roland Wondolleck (directeur Rotterdam The Hague Airport) openen de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden.’ (fotograaf: Suvaal Fotografie).

De geschiedenis van Brasserie Waalhaven
Gelegen op een unieke locatie met uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, wordt Brasserie Waalhaven een bijzondere plek om te lunchen, dineren en/of een feest te organiseren. De ruime parkeergelegenheid voor de deur en de goede bereikbaarheid vanaf de nabijgelegen snelwegen, maken van de brasserie een geliefde uitvalsbasis waar men gedurende de hele dag een drankje kan nuttigen en waar doorlopend (zaken)lunches en intieme diners kunnen plaatsvinden. Met het grote terras en het goede uitzicht op de vliegtuigen en de aangrenzende speeltuin, staat een bezoek aan Brasserie Waalhaven tevens garant voor een gezellig uitje met het gezin. Het gebouw is een replica van café-restaurant Waalhaven dat in de dertiger jaren op de toenmalige luchthaven in het havengebied Waalhaven stond. Brasserie Waalhaven biedt een uitnodigende ambiance, met een eerbetoon aan het verleden, en is hiermee een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van horeca etablissementen in Rotterdam en omgeving. Het adres van Brasserie Waalhaven is Malpensabaan 3 op Rotterdam The Hague Airport.
Meer lezen over Brasserie Waalhaven? Klik hier!
Christel Tuin





Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: