Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

6 april 2016 |
Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag<

Afgelopen weekend heeft chefkok Sander Beekink, zijn Brasserie Beekink & Co geopend op de Valkenboskade (hoek Thomsonlaan). In een
prachtig hoekpand met veel natuurlijk lichtinval, straalt direct gezelligheid uit en roept de sfeer en ambiance van een Franse Brasserie.

Sander Beekink
Eerder was Sander Beekink chefkok van de populaire strandtent SOL Beach in Scheveningen, maar Beekink verwierf ook bekendheid bij pop-up restaurant initiatieven zoals Zeevlam en Brasserie OCK van Buitenplaats Ockenburgh.

De hele dag door welkom
Brasserie Beekink & Co is geopend van woensdag t/m zondag van 09:00 uur - 22:00 uur.
De stijl van koken van Sander Beekink is gebaseerd op producten die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de Haagse regio.
De ochtend kan je starten met een heerlijk ontbijt of een kopje koffie van "De koffieman van Scheveningen" met een stukje taart van Tarts . Tijdens de lunch, met mooi weer op het terras, geniet je van een knisperende salade Nicoise met vers gegrilde tonijn van Holland Vis.

Lokale producten
Met vrienden, buren of na het shoppen in de Fahrenheitstraat of rondom het Goudenregenplein kom je gezellig borrelen en probeer je één van de échte Haagse bieren van Kompaan Brouwerij en een plankje charcuterie van Stijlslagerij Englebert.
Tijdens het diner combineer je de gerechten van de kaart met één van de geselecteerde biologische wijnen van Bosman Wijnkopers. En sluit je de avond af met een kaasplateau geselecteerd bij Kaasspeciaalzaak Ed Boele.

Kinderen
Voor de kinderen is er bij Brasserie Beekink & Co een speelhoek met kleurplaten en speelgoed en staan er gerechten op de kaart voor ieder wat wils (o.a. pannenkoeken, tosti's etc).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: