BRAM’S Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn

19 september 2017 | Roy Spijker

Alphenaarse fritesliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de verse frites van BRAM’S Gourmet. Op dinsdag 19 september wordt de winkel geopend midden in het centrum van Alphen en op 27 september is het publiek welkom voor een feestelijke housewarming van de fritesformule. Gasten kunnen naast het vertrouwde portie frites bij BRAM’S ook terecht voor de smaakvolle stoofgerechten.

De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

De verse frites van BRAM’S
De nieuwe formule van Bram Ladage is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, welke rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen wordt gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locatie. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die akkerbouwbedrijf Novifarm dit jaar heeft gewonnen. Eenmaal in de winkel worden de aardappelen zorgvuldig met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de frites gelaten, dit zorgt voor een karakteristieke smaak waardoor liefhebbers een uniek verwenmomentje beleven bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet
BRAM’S is onderdeel van de bekende fritesformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel, na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de tweede vaste winkel van Nederland in Alphen aan den Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: