BRAM’S Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn

19 september 2017 | Roy Spijker

Alphenaarse fritesliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de verse frites van BRAM’S Gourmet. Op dinsdag 19 september wordt de winkel geopend midden in het centrum van Alphen en op 27 september is het publiek welkom voor een feestelijke housewarming van de fritesformule. Gasten kunnen naast het vertrouwde portie frites bij BRAM’S ook terecht voor de smaakvolle stoofgerechten.

De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

De verse frites van BRAM’S
De nieuwe formule van Bram Ladage is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, welke rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen wordt gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locatie. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die akkerbouwbedrijf Novifarm dit jaar heeft gewonnen. Eenmaal in de winkel worden de aardappelen zorgvuldig met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de frites gelaten, dit zorgt voor een karakteristieke smaak waardoor liefhebbers een uniek verwenmomentje beleven bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet
BRAM’S is onderdeel van de bekende fritesformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel, na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de tweede vaste winkel van Nederland in Alphen aan den Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: