BN'ers verkopen hamburgers

10 december 2013 |
BN'ers verkopen hamburgers<

Robert ten Brink, Chantal Janzen en Yvonne Coldeweijer stonden onlangs achter de counters van McDonald's. Zij gaven de aftrap voor de landelijke donatiecampagne voor het Ronald McDonald
Kinderfonds. "In alle 236 McDonald’s restaurants in Nederland, waar wij zo’n 3 miljoen gasten per week verwelkomen, vragen wij onze gasten om met 30 cent extra van hun bestelling een Ronald McDonald Kinderfonds-bestelling maken”, zegt Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie van McDonald’s Nederland.

Prachtig bedrag
De Wagenaar: “McDonald’s is het familierestaurant bij uitstek en doet er iedere dag alles aan om ouders en hun kinderen zich meer dan welkom te laten voelen. Wij kijken ernaar uit om samen met onze gasten een prachtig bedrag in te zamelen.”

Het thema
‘Slaap lekker’ is dit jaar het thema van de donatiecampagne. Een kind ‘lekker slapen’ wensen is onderdeel van het avondritueel en het veilige en geborgen gevoel dat ouders hun kinderen geven voordat zij gaan slapen. Dit ritueel wordt vaak verstoord als kinderen in het ziekenhuis liggen. Dankzij het werk van de Ronald McDonald Huizen hebben zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt.

Op de foto: Yvonne Coldeweijer, Chantal Janzen en Robert ten Brink maken in McDonald’s restaurant Muntbergweg in Amsterdam van iedere bestelling een Ronald McDonald Kinderfonds-bestelling

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: