BN'ers verkopen hamburgers

10 december 2013 |
BN'ers verkopen hamburgers<

Robert ten Brink, Chantal Janzen en Yvonne Coldeweijer stonden onlangs achter de counters van McDonald's. Zij gaven de aftrap voor de landelijke donatiecampagne voor het Ronald McDonald
Kinderfonds. "In alle 236 McDonald’s restaurants in Nederland, waar wij zo’n 3 miljoen gasten per week verwelkomen, vragen wij onze gasten om met 30 cent extra van hun bestelling een Ronald McDonald Kinderfonds-bestelling maken”, zegt Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie van McDonald’s Nederland.

Prachtig bedrag
De Wagenaar: “McDonald’s is het familierestaurant bij uitstek en doet er iedere dag alles aan om ouders en hun kinderen zich meer dan welkom te laten voelen. Wij kijken ernaar uit om samen met onze gasten een prachtig bedrag in te zamelen.”

Het thema
‘Slaap lekker’ is dit jaar het thema van de donatiecampagne. Een kind ‘lekker slapen’ wensen is onderdeel van het avondritueel en het veilige en geborgen gevoel dat ouders hun kinderen geven voordat zij gaan slapen. Dit ritueel wordt vaak verstoord als kinderen in het ziekenhuis liggen. Dankzij het werk van de Ronald McDonald Huizen hebben zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt.

Op de foto: Yvonne Coldeweijer, Chantal Janzen en Robert ten Brink maken in McDonald’s restaurant Muntbergweg in Amsterdam van iedere bestelling een Ronald McDonald Kinderfonds-bestelling

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: