BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK experience’, een vrijdagmiddagborrel, diner én clubavond tot in de late uurtjes. Het gloednieuwe horecaconcept, dat gevestigd is op de bovenste etage van BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag, biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline.

De horecagelegenheid van circa 1200 m2 beschikt over een cocktailbareiland, een restaurant met ruim 500 zitplaatsen (inclusief buitenterras) en is daarnaast een nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag met speciale Club Nights en thema-avonden. Voor meer informatie: www.binkrooftop.nl

Den Haag is nieuwe hotspot rijker

Het BINK horecaconcept vindt zijn oorsprong in Shanghai waar Jeremy Molag (ondernemer en marketingexpert) en Koen Vessies (executive chef en eigenaar van diverse restaurants in China) elkaar ontmoetten. Twee andere ondernemers Sander Blom en Jan Willem Keus sloten zich bij het ondernemersduo aan. Dit was de start van de ontwikkeling van een nieuw horecaconcept.

“Het idee achter BINK is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden. Ook hebben we de ruimte van maar liefst 1200m2 opgedeeld in kleinere maar open gedeeltes, zodat het dineren intiemer wordt. De interieurstijl van BINK vindt zijn oorsprong in het bouwjaar van het gebouw zelf, de jaren 50. We hebben gekozen voor roze, mint en blauwe tinten maar tegelijkertijd zie je ook klassieke stijlelementen, alles komt samen tegen de achtergrond van een romantisch uitzicht over Den Haag. Nog een leuk weetje over BINK; we hebben ook inspiratie gehaald uit o.a. films van Quentin Tarentino zoals Pulp Fiction! Vanavond hebben we het nieuwe concept feestelijk gelanceerd en dit was een groot succes!” aldus Jeremy Molag (mede-eigenaar BINK).

Over BINK

De horecagelegenheid BINK is gevestigd op de 5e verdieping van het M-gebouw op BINK36. Het horecaconcept biedt met 2 dakterrassen een panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. BINK is een kwalitatief totaalconcept met een grand café, à-la-carterestaurant met o.a. diverse deelbare internationale gerechten en desserts, een bareiland en Club/thema-avonden. Het interieur van BINK is geïnspireerd op de jaren ’50 stijl van het M-gebouw. BINK is 7 dagen per week geopend; maandag en dinsdag van 10.00u-23.00u, woensdag tot en met vrijdag van 10.00u – 00.00, zaterdag van 11.00u – 00.00 en op zondag van 11.00 – 23.00. Rooftopbar en restaurant BINK is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan de rand van de stad, in de directe nabijheid van de snelweg, biedt gratis parkeerplaatsen en Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich op tien minuten loopafstand.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Onderwijs
Heb jij het Beste Leerbedrijf Horeca?

Het is weer zover. De volgende editie van Beste Leerbedrijf Horeca gaat weer van start! Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert namens de branche de wedstrijd voor de 4e keer. Leerlingen en docenten kunnen vanaf 18 juni de leerbedrijven, waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel, no...

Koffie & thee Advertorial
Profiteer nu van een gratis Lonka Professional proefpakket

Om je kennis te laten maken met de overheerlijke en per stuk verpakte Lonka Professional Fudge en Soft Nougat, en om zelf te ervaren hoe heerlijk deze lekkernijen smaken bij koffie en thee, heeft Lonka een proefpakket samengesteld. Vul het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een ...

Achtergronden Culinair Fastfood
Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Op zaterdag 16 juni onthulde Domino’s haar nieuwste pizza. De choco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar. Feestelijke pizza De choco...

Amsterdam Opening Culinair
Chef Sidney Schutte opent brasserie

Een plek waar je altijd aan kunt schuiven, meteen vanuit kantoor of rechtstreeks vanuit huis. Geen dresscode, wel goed eten. Geen poespas, wel kwaliteit. Café Cliché is een nieuw initiatief van chef Sidney Schutte dat eind augustus haar deuren opent aan de Middenweg 35 in Amsterdam. He...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: