Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

14 maart 2016 |
Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht<

Op zaterdag 9 april organiseert Bier en Appelsap een Restaurant Tour langs 5 restaurants in Utrecht. Bier en Appelsap is een online magazine
voor ouders in de regio Utrecht. Bier en Appelsap geeft tips om met je kinderen op pad te gaan op het gebied van horeca, festivals, cultuur en natuur. Daarnaast is het ook belangrijk om leuke dingen te blijven doen met z’n tweeën. Met een drukbezet leven is het lastig om alle restaurants in Utrecht te proberen. Met deze gedachte in het achterhoofd, organiseert Bier en Appelsap deze tour langs 5 toffe restaurants in de stad.

Langs de restaurants
Maximaal 48 personen (24 duo’s) gaan na een gezamenlijke ontvangst in groepen langs een aantal restaurants voor het voor-, tussen- en hoofdgerecht. Hierna komt de groep weer bij elkaar voor het dessert en een afsluitende borrel.

De restaurants die meedoen zijn: WT Urban Café & Kitchen, Amerikana, San Siro, Florent en The Colour Kitchen. Allen bijzonder door de locatie, de keuken of het concept.
De avond in stijl afsluiten? Speciaal voor de deelnemers aan de Restaurant Tour heeft Bier en Appelsap een mooie aanbieding bij Hotel-Restaurant Karel V geregeld. Een extra goede reden om de kinderen een nachtje bij opa en oma onder te brengen! Een leuk inititatief.
Deelname aan het evenement kost 65 Euro. Dit is inclusief de ontvangst, een 4-gangen diner en een afsluitende borrel. Inschrijven gaat via de website van Bier en Appelsap op http://bierenappelsap.nl/over-bier-en-appelsap/restaurant-tour/
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: