Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

14 maart 2016 |
Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht<

Op zaterdag 9 april organiseert Bier en Appelsap een Restaurant Tour langs 5 restaurants in Utrecht. Bier en Appelsap is een online magazine
voor ouders in de regio Utrecht. Bier en Appelsap geeft tips om met je kinderen op pad te gaan op het gebied van horeca, festivals, cultuur en natuur. Daarnaast is het ook belangrijk om leuke dingen te blijven doen met z’n tweeën. Met een drukbezet leven is het lastig om alle restaurants in Utrecht te proberen. Met deze gedachte in het achterhoofd, organiseert Bier en Appelsap deze tour langs 5 toffe restaurants in de stad.

Langs de restaurants
Maximaal 48 personen (24 duo’s) gaan na een gezamenlijke ontvangst in groepen langs een aantal restaurants voor het voor-, tussen- en hoofdgerecht. Hierna komt de groep weer bij elkaar voor het dessert en een afsluitende borrel.

De restaurants die meedoen zijn: WT Urban Café & Kitchen, Amerikana, San Siro, Florent en The Colour Kitchen. Allen bijzonder door de locatie, de keuken of het concept.
De avond in stijl afsluiten? Speciaal voor de deelnemers aan de Restaurant Tour heeft Bier en Appelsap een mooie aanbieding bij Hotel-Restaurant Karel V geregeld. Een extra goede reden om de kinderen een nachtje bij opa en oma onder te brengen! Een leuk inititatief.
Deelname aan het evenement kost 65 Euro. Dit is inclusief de ontvangst, een 4-gangen diner en een afsluitende borrel. Inschrijven gaat via de website van Bier en Appelsap op http://bierenappelsap.nl/over-bier-en-appelsap/restaurant-tour/
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: