Bezoek gratis BBB Maastricht

3 oktober 2016 | Thijs Jacobs

De werelden van BBB Maastricht, de grootste horecavakbeurs van Zuid-Nederland, brengen de bezoekers in bourgondische sferen. BBB Maastricht richt zich op professionals uit alle horecasectoren en vindt dit jaar van 10 t/m 12 oktober plaats in MECC Maastricht. Sinds jaar en dag is dit het belangrijkste Euregionale vakevent voor horecaprofessionals. En u kunt zich hiervoor gratis registreren!

Met 300 exposanten, demonstraties, proeverijen, wedstrijden en workshops voor alle horecasectoren, vertaald naar vier aansprekende werelden,  heeft BBB Maastricht een nieuwe presentatievorm gevonden. BBB Maastricht is in alle opzichten al jaren in een opgaande lijn. Om klaar te zijn voor de toekomst wordt dit jaar een nieuw, onderscheidend concept gepresenteerd.

Op Beverage Beach kunnen bezoekers de meest uiteenlopende dranken proeven en kennismaken met aanverwante producten. Op Specialty Beer Bay kunnen bezoekers kennismaken met unieke speciaalbieren van zo’n 30 kleine en bijzondere brouwerijen. De Stichting Bieropleidingen Nederland (Stibon) verzorgt bierproeverijen. Een uitgebreid aanbod van sterke dranken is te vinden op Spirits Square en in het Wijntheater zijn doorlopend proeverijen op het gebied van wijn & spijs.

In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten, authentieke smaken, keukenapparatuur en meer. Ambachtelijke, streekgebonden en biologische producten zijn te vinden in Food Village. Tijdens de uiteenlopende kookwedstrijden van BBB ChefContest kunnen bezoekers chefs aan het werk zien en inspiratie opdoen.

Variety Valley is de wereld waar diverse producten en diensten te vinden zijn. Zo biedt Starters Park verfrissende ideeën en innovatieve oplossingen op het gebied van horeca, service en gastvrijheid. Place des Amis is een netwerkplein pur sang en op Columbus Square zijn de finalisten van de prestigieuze Columbus Trophy te vinden. In de BBB Academy kan de bezoeker workshops over diverse onderwerpen bijwonen, variërend van social media tot wet- en regelgeving.

Folie Culinaire is het internationale gastronomisch evenement voor beslissingsbevoegde professionals uit het hogere en topsegment. Drie dagen lang kook- en productpresentaties voor en door gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes. Op Farmers Market presenteren kleinschalige producenten hun exclusieve producten. Gault&Millau biedt een educatief wijnprogramma en kookdemonstraties.

Op maandag 10 oktober vinden de BBB Startersdag en BBB Cafetariadag plaats. De BBB Startersdag wordt georganiseerd i.s.m. PS Uitgeverij en bestaat uit o.a. uit gratis workshops over ondernemerschap, social media en lichaamstaal. Inschirjven kan via de BBB-site of terplekke (vol=vol).

BBB heeft de ambitie om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Daarom worden naast BBB Maastricht, gedurende het jaar ook andere activiteiten georganiseerd, zoals netwerkbijeenkomsten, trendtours, bedrijfsbezoeken en wedstrijden.

BBB Maastricht vindt van 10 t/m 12 oktober 2016 plaats in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie op bbbmaastricht.nl. Registreer u gratis via deze link.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: