Beleef de lunch

22 april 2009 |
Beleef de lunch<

Vindt u ook geen aansluiting bij massale horecabeurzen? En bent u het met ons eens dat de lunchroomsector een volwaardige branche is? Kom dan 25 mei naar de Nationale Lunchroomdag!

h1. %{color:red}Nationale Lunchroomdag 25 mei%

Eindelijk een hele dag speciaal voor de lunchroomhouder. Praat met collega-ondernemers en ontdek hoe u in mindere tijden creatief kunt zijn met uw menu's en gerechten. Chef-koks zijn deze hele dag druk in de weer en verrassen u met smakelijke soepen, heerlijke lunchbroodjes en frisse salades. Voor specifieke informatie en vragen kunt u terecht aan een van onze experttafels.


%{color:red}What’s cooking?%
Onze chef-koks bruisen van energie! Niet alleen verzorgen ze heerlijke lunchgerechten, ook spat de culinaire inspiratie uit de pannen. De chef-koks van Leventi, Lantmännen en Unilever staan de hele dag in de keuken en verwennen u met een smakelijke lunch.

%{color:red}Vraag het een expert%
Aan de experttafels wordt u voorzien van tips over goed leidinggeven en personeel. Uit ieder onderzoek blijkt weer dat ‘a service with a smile’ onbetaalbaar is. Wat motiveert het personeel en hoe transformeert u uw zaak tot een welgeoliede machine? De experts van %{color:red}Leermeester.nu%* en *%{color:red}Kolibrie Horeca Payrolling% vertellen het u.


%{color:red}? Praten met collega’s%

%{color:red}? Aparte rookruimte%

%{color:red}? Advies van experts%

%{color:red}? Chef-koks in de keuken%

%{color:red}? Broodjes, soepen en salades%


Locatie: %{color:red}Levens Cooking & Baking Plaza, Gilze%
Plan %{color:red}hier% eenvoudig uw route!

h1. %{color:red}Deelname is gratis!%
%{color:red}Laat deze mogelijkheid niet schieten!%


"%{color:red}Attendeer een collega...%"
De Nationale Lunchroomdag wordt u aangeboden door:

%{color:red}Ad van Geloven%
De krokettenmarkt valt op door zijn veelheid aan smaken. Ad van Geloven heeft zijn faam te danken aan de grote bijdrage bij het vormen van deze markt. Het uitgebreide assortiment kroketten is dan ook zijn visitekaartje. In smaak variërend maar altijd met die vertrouwde kwaliteit zijn onder andere de traditionele vleeskroket, maar ook de specialiteitenkroket echte succesnummers. Bij Ad van Geloven wordt met hart en ziel gewerkt aan smakelijke, succesvolle producten.
www.advangeloven.com
%{color:red}Kolibrie Horeca Payrolling%
2.500 ondernemingen laten bijna 30.0000 medewerkers verlonen via Kolibrie. Daarmee is Kolibrie marktleider op het gebied van payroll in de Nederlandse horeca- , evenementen- en recreatiebranche. Bij het payrollsysteem hou je de regie in eigen hand: je werft en selecteert je eigen medewerkers. Kolibrie fungeert achter de schermen als juridisch werkgever: zij neemt de gehele (loon)administratie en werkgeversrisico’s over. Zo bespaar je tijd en geld.
www.kolibrie.nl
%{color:red}Lantmännen Unibake Nederland%
Enthousiasmeren doet Lantmännen Unibake Nederland met kwaliteitsbroden die 100% voldoening schenken. De bakkerij maakt deel uit van de Deense groep Lantmännen Unibake die Noord-Europa’s grootste bakkerijketen van diepgevroren broodproducten is. De groep heeft productievestigingen in Scandinavië, Polen, Duitsland, Rusland, Verenigd Koninkrijk, België en USA. Lantmännen Unibake is de meest innovatieve partner in bake off baguettes, viennoiserie en fastfood. Maak er meer van met Lantmännen Unibake!
www.lantmannen-unibake.be
%{color:red}Leermeester.nu%
'Hoe maak ik mijn lunchroomonderneming tot een geoliede machine?' Dit is een vraag die in het hart ligt van de werkzaamheden van Leermeester.nu. Deze opleider voor de horeca presenteert tijdens de Nationale Lunchroomdag een 'Quick-coaching'-module die bezoekers uitlegt hoe men gemakkelijk 'feiten' en 'ervaringen' kan onderscheiden. Quick-coaching is een taak- en oplossingsgerichte manier van coachen voor allerhande eerstelijns vraagstukken. In een aantal minuten kunnen bezoekers leren hoe ze beter leiding kunnen geven en om kunnen gaan met hun medewerkers.
www.leermeester.nu
%{color:red}Levens Cooking & Baking Systems%
Levens Cooking & Baking Systems is al ruim 60 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele keukenapparatuur. Een stevige partner met frisse en innovatieve ideeën. Naast aanbieder van keukenoplossingen is Levens de fabrikant van de professionele Leventi ovens: de Leventi Combimat, Bakermat, Bakermatic, Booster en de onlangs geïntroduceerde Slim. Het onovertroffen gebruiksgemak, de computergestuurde bereidingsmethodes, de draadloze programmering en de milieuvriendelijkheid hebben Leventi gemaakt tot een wereldmerk.
www.levens.tv
%{color:red}Unilever Foodsolutions%
Unilever Foodsolutions is een divisie binnen Unilever gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken. Het is onze missie de business van de klant te laten groeien. Door u meer omzet te laten maken, meer marge te verkrijgen, u zich te laten
onderscheiden van uw concurrenten en efficiënter in uw keuken te kunnen werken. Wij zijn van mening dat kwaliteit, gezondheid en smaak prima te combineren zijn met efficiency en gemak.
www.unileverfoodsolutions.nl
%{color:red}Zwanenberg%
Laat u verleiden tijdens de dagelijkse eetmomenten. Van ontbijt tot diner biedt Zwanenberg verschillende smakelijke producten aan. Wij verzorgen zowel het beleg op het broodje, als het belegde broodje en de hartige snacks. Het concern, dat zijn oorsprong vindt in 1875, heeft diverse succesvolle internationale merknamen onder zich. Denk aan Kraak-Vers: dé leverancier van dagvers hartig beleg. Ambachtelijke, pure producten volgens traditioneel recept. Lekker eten en puur genieten!
www.zwanenberg.nl
h1. %{color:red}Graag tot ziens op 25 mei aanstaande!%

"%{color:red}Vertel dit aan uw relaties%":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/beleef-de-lunch-op-25-mei/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: