Bekendmaking van de HorecaHelden

9 januari 2013 |
Bekendmaking van de HorecaHelden<

Vandaag is het dan zover. De bekendmaking van de HorecaHelden 2013. Hans Steenbergen maakt vandaag de HorecaHelden in de vier categorieën bekend. Uiteraard zijn wij er ook bij.

Echte horecamensen
Vanaf 10 december kon er worden gestemd op de twaalf finalisten die gaan strijden voor de titel ‘HorecaHeld 2013’.
“Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit. Ze doen hun werk met een ongekend enthousiasme en dragen hun beroepstrots uit naar gasten en collega’s”, zo luidde het juryoordeel over de twaalf finalisten. De Held met de meeste stemmen per sector wordt bekroond met de titel HorecaHeld 2013.

Kanshebbers sector dranken en fastservice
Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic), Team Café Budde (Café Budde), Tugba Karakaya (McDonald’s), Paul Vivie (Van Gogh Frites), Mirco Bergink (Café Sprakel) en Laura van Renen (Villa Suikerberg) zijn de finalisten die kans maken op de titel ‘HorecaHeld 2013’.

Kanshebbers sector restaurant en hotel
Kees Lucas (Restaurant Millers), Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam), Rex Dokter (Kameleon eten & drinken) uit de sector Restaurant en Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen), Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam) en Sayed Soliman (Hotel Pulitzer) uit de sector Hotel sluiten aan in de strijd om de titel ‘HorecaHeld 2013’.

De redactie is aanwezig en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: