Bartender en barista samen in finale

7 maart 2013
Bartender en barista samen in finale

Het Dutch Coffee in Good Spirits Championship is een plek waar bartenders en barista’s elkaar ontmoeten. De top van Nederland inspireert met vakmanschap het publiek en de jury tijdens de finale op 27 mei.

*Vier dranken*
Tijdens dit kampioenschap zijn zowel barista- als bartendertechnieken vereist in combinatie met entertainment. Iedere deelnemer maakt voor de jury vier dranken tijdens een presentatie van maximaal acht minuten: twee Irish Coffees en twee Signature Coffee Cocktails.

*Meedoen kan nog*
Bartenders en barista’s die de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich inschrijven via de website van SCAE Nederland "www.scaenederland.nl.":http://www.scaenederland.nl/ Voor het nationaal kampioenschap worden dezelfde reglementen gebruikt als voor het jaarlijkse World Coffee in Good Spirits Championship. De organisatie namens SCAE Nederland is in handen van (barista) Rose van Asten en (bartender) Ian Bartos (zie foto).

*Finale tijdens Beleef Smaak*
De finale is één van de finales van SCAE Nederland tijdens Beleef Smaak 2013 in Houten. Deze beurs trekt horecaprofessionals die op zoek zijn naar kwaliteit en beleving en biedt een podium voor vakmanschap en beleving.

*Op de foto:* Organisatoren (barista) Rose van Asten en (bartender) Ian Bartos met sponsoren van koffiebranderij Peeze.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws