Bakker Bart opent twee nieuwe winkels

4 oktober 2017 | Roy Spijker

Bakker Bart gaat in oktober twee nieuwe winkels openen, respectievelijk op donderdag 12 in Nieuwegein en op donderdag 19 oktober in Emmen.

In Nieuwegein heeft Bakker Bart een winkelpand van Wereldhave gehuurd in Winkelcentrum Cityplaza. De vestiging van Bakker Bart wordt geopend aan de Markt 32. De winkel wordt geëxploiteerd door franchisenemer Jos Brons . In Emmen betrekt Bakker Bart een pand aan het Marktplein 9. Deze locatie is gelegen achter restaurant De Kamer. Franchisenemer Jeroen Bakker verhuist zijn huidige winkel van de Vlinderpassage naar deze opvallende locatie op het Emmer Marktplein.

De bakkerijen worden compleet ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Hiermee zijn er wederom twee nieuwe winkelgebieden in Nederland verrijkt met een eigentijdse Bakker Bart met ambachtelijke uitstraling. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij opnieuw twee nieuwe Bakker Bart-winkels toegevoegd hebben die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Consumentenonderzoek heeft geleid tot nieuwe formule
Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Inmiddels zijn al diverse nieuwe winkels geopend en heropend. Op donderdag 12 vieren we de opening van onze nieuwe winkel in Nieuwegein. Een week later, op donderdag 19 oktober, vieren we de opening van onze nieuwe winkel in Emmen. De nieuwe formule wordt de komende tijd verder uitgerold.”

Centrale plaats voor het bakproces
Centraal in de nieuwe formule staat het bakproces. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten gebakken. Op die manier wordt de slogan ‘altijd lekker vers’ waargemaakt.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment heeft in Emmen binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten. In Emmen wordt daarom gestart met een compleet nieuw en uitgebreid assortiment. Onder andere pizza’s, maaltijdsalades en grill- en kipproducten worden toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast wordt bij deze nieuwe Bakker Bart ook heerlijk bakkersijs geïntroduceerd. Naast deze nieuwe producten zijn in Bakker Bart Emmen ook de vers belegde broodjes, knapperige broden, warme snacks en zoete lekkernijen te vinden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: