Bagels & Beans presenteert Vega(n) Gyros bagel

9 november 2018 | Thijs Jacobs

Vanaf komende maandag heeft de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk een nieuwe bagelspecial op het menu: de bagel Vega(n) Gyros. Die gyros zelf is vegan en in plaats van tzatziki kun je ook vegan creamcheese bestellen.

Vegetariërs en veganisten weten Bagels & Beans al jaren te vinden voor rijkelijk belegde bagels zonder dierlijke toevoegingen. Van vegetarische kip en ganzenpaté tot bospaddenstoelenkroketjes en van paddo- en zeewierburgers tot vegan creamcheese. Op 12 november wordt een bijzondere bagel aan dit rijtje toegevoegd: gyros van soja, geserveerd met rode ui, olijven, tomaat en sla op een knapperige bagel. De tzatziki die je erbij krijgt kun je vervangen door vegan rode paprika creamcheese om hem helemaal vegan te maken. Minstens net zo lekker. De bagel Vega(n) Gyros is een tijdelijke special, wacht dus niet te lang met je tanden erin zetten.

Andere vegan, lactose- en glutenvrije opties

Naast vegetarische en vegan bageltoppings heeft Bagels & Beans nog verschillende andere vegan, lactose- en glutenvrije opties op de kaart. Bijvoorbeeld een schuimende cappuccino met soja-, amandel- of haverdrink, de glutenvrije Pecan Pie, of de Awesome Prana, een graanvrije, lactosevrije en gistvrije bagel zonder toegevoegde suikers.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Lunchroom
Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden

De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Coffee is geopend aan de nieuwe Beestenmarkt 23 in Leiden, tegenover de Lammermarktgarage en direct naast het 1,5 jaar geleden geopende Hudson restaurant. De...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Duurzaamheid Ondernemen
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Ondernemers die werk maken van een economie zonder afval en vol goede ideeën zitten, krijgen extra hulp bij de uitvoering van hun plannen. Deze hulp moet ervoor zorgen dat circulaire ondernemers sneller doorbreken. Hiervoor slaan de ov...

Economie Fastservice
Domino’s ziet groei van 300 procent in lunch bestellingen

Gedreven door een enorme groei in het aantal winkels, het aandeel winkels dat met lunch is geopend en de toenemende vraag naar gemak, ziet Domino’s het percentage lunch ten opzichte van het totaal aantal bestellingen explosief stijgen. In de gelopen vijf jaar realiseert de keten - met inmiddel...

Opening
Horecafamilie opent derde restaurant in drie jaar tijd

Almere krijgt er vanaf eind maart een nieuwe ‘Fresh Food’ formule bij. In hartje centrum, aan de Grote Markt, wordt momenteel druk verbouwd om aan Taco Y Mas gestalte te geven. Het is het derde restaurant in drie jaar van de horecafamilie Van Eijsden. Na Finn en Rosita’s, gaat Taco...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: