Bagels & Beans presenteert Vega(n) Gyros bagel

9 november 2018 | Thijs Jacobs

Vanaf komende maandag heeft de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk een nieuwe bagelspecial op het menu: de bagel Vega(n) Gyros. Die gyros zelf is vegan en in plaats van tzatziki kun je ook vegan creamcheese bestellen.

Vegetariërs en veganisten weten Bagels & Beans al jaren te vinden voor rijkelijk belegde bagels zonder dierlijke toevoegingen. Van vegetarische kip en ganzenpaté tot bospaddenstoelenkroketjes en van paddo- en zeewierburgers tot vegan creamcheese. Op 12 november wordt een bijzondere bagel aan dit rijtje toegevoegd: gyros van soja, geserveerd met rode ui, olijven, tomaat en sla op een knapperige bagel. De tzatziki die je erbij krijgt kun je vervangen door vegan rode paprika creamcheese om hem helemaal vegan te maken. Minstens net zo lekker. De bagel Vega(n) Gyros is een tijdelijke special, wacht dus niet te lang met je tanden erin zetten.

Andere vegan, lactose- en glutenvrije opties

Naast vegetarische en vegan bageltoppings heeft Bagels & Beans nog verschillende andere vegan, lactose- en glutenvrije opties op de kaart. Bijvoorbeeld een schuimende cappuccino met soja-, amandel- of haverdrink, de glutenvrije Pecan Pie, of de Awesome Prana, een graanvrije, lactosevrije en gistvrije bagel zonder toegevoegde suikers.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Interview
Oud-winnaar Lekkerste Lunchroombroodje, Kees Elhorst: ''De mensen kwamen van heinde en verre''

De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. In deze reeks spreken we met de oud-winnaars van de award en vragen hoe het nu met ze gaat en wat het winnen van de award voor hen heeft betekend. Dit keer Kees Elhorst, de eigenaar van Elhorst Alkmaar, de allereerste win ...

Corona
'Terrassen per 19 mei open van 7 tot 20 uur'

Het kabinet wil vanaf 19 mei de openingstijden voor de terrassen in de horeca verruimen. Als de ziekenhuisopnames het toelaten, wil het kabinet horecaondernemers de mogelijkheid bieden om de terrassen te openen tussen 07.00 uur en 20.00 uur. Het kabinet heeft aangegeven hier volgende week een bes ...

Achtergronden
15 jaar geleden in Lunchroom: Pieter Punter

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Achtergronden
Bagels & Beans Almere verhuist

Vaak wordt een remix een grotere hit dan het origineel. Datzelfde zou zomaar eens kunnen gebeuren met Bagels & Beans Almere. Vrijdag 14 mei verhuist de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk namelijk van restaurantplein ‘Belfort’ naar een veel ruimere locatie mét terras aan d ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: