Bagels & Beans nu ook in Deventer

9 november 2011 |
Bagels & Beans nu ook in Deventer<

Vanaf 10 november is de 46ste vestiging van Bagels & Beans open, in Deventer. De ontbijt- en lunchroom komt op de Keizerstraat nr. 9, vlak om de hoek bij
de Walstraat en de Lange B.

Verstand van goede koffie
Ronald Bakker van Bagels & Beans; "We realiseren ons al lang dat de gezelligheid van Deventer en Bagels & Beans goed bij elkaar passen, maar er moet natuurlijk wel een ondernemer zijn die wil! Enthousiasme en gastvrijheid zijn voor ons heel belangrijk – naast verstand van goede koffie..."

Ditta Rave
De juiste kandidaat diende zich aan in de persoon van Ditta Rave. Zij woonde en werkte ruim tien jaar op de Nederlandse Antillen, waarvan vijf jaar als restaurantmanager, "Er gaat niets boven het directe contact met klanten en de formule van Bagels & Beans leent zich daar perfect voor."

Past in de stijl
Het pand aan de Keizerstraat is relatief nieuw maar past in de stijl van de oude stad. Het is een hoekpand met grote ramen tot bijna aan de grond. En nu het verbouwd is om de klanten comfortabel met hun krantje te laten zitten, biedt het ruimte aan 40 zitplaatsen. Daarnaast is er zodra de zon het toelaat plaats voor een terras met nog eens 18 stoelen. Ditta: "De menukaart biedt behoorlijk wat zonovergoten bagels. Op z’n Toscaans bijvoorbeeld, of met Parmabella, verder een bagel Tapas. Plus voor de zoetekauw één met banaan, ahornsiroop en kaneel. Voor ieder wat wils dus!."

Zeven dagen open
Op donderdag 10 november opent Bagels & Beans de deuren. Wie de dag het liefst begint met een goede koffie kan op werkdagen al vanaf 8.02 uur terecht (maandag vanaf 09.02 uur). Ook in het weekend is Bagels & Beans open; op zaterdag van 09.01 tot 17.32 uur en op zondag van 10.01 tot 17.02 uur.

Over Bagels & Beans
Ninande Thio en Ronald Bakker begonnen hun eerste Bagels & Beans in 1995 aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. De opvallend andere ontbijt- en lunchzaak bleek een schot in de roos. Inmiddels zijn er 44 vestigingen verspreid door het Nederland en 1 in Duitsland.

Joke Adema

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: