ARCA X InBread: Amsterdam is smaaksensatie rijker met de Cheek-y Asian Sando

Auteur: redactie
Events 23 april 2024
ARCA X InBread: Amsterdam is smaaksensatie rijker met de Cheek-y Asian Sando

ARCA Amsterdam en ‘sando hotspot’ InBread slaan de handen ineen om menig (foodie)hart te veroveren met de lancering van de Cheek-y Asian Sando als ‘sando van de maand’ bij beide bars. Deze exclusieve creatie, ontwikkeld in samenwerking met tweesterrenchef Henrique Sá Pessoa, belooft een sensatie te worden.

Geïnspireerd door zowel de Portugese als Aziatische culinaire tradities, is de Cheek-y Asian Sando een meesterwerk van smaken. Wat kun je verwachten? Een combinatie van langzaam gegaarde varkenswang met Portugese kruiden en een zachtgekookt, honing-soja-gemarineerd eigeel dat smelt op de tong. Dit alles wordt gepresenteerd tussen luchtig Japanse melkbrood, samen met knapperige lente-ui, verse spinazie en romige Japanse mayonaise.

Sá Pessoa en de eigenaren van InBread vertellen: “We hebben onze liefde voor Aziatische smaken gemeen, dus we hebben met veel plezier Portugese smaken kunnen toevoegen waar we dit bij InBread nog niet eerder hebben gedaan. De favoriete onderdelen van de ‘sando’? Hoe mals de sappige varkenswang is, terwijl het knapperige chili-honing-soja-gemarineerde eigeel je precies de juiste hoeveelheid pit en ‘stickiness’ geeft.” De Cheek-y Asian Sando is alleen van 1 tot en met 31 mei exclusief verkrijgbaar bij ARCA Bar & InBread voor 19 euro.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws