Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

19 mei 2016
Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Anne&Max heeft op 17 mei haar eerste to-go locatie in Nederland geopend, gevestigd in de aanlooproute naar Den Haag CS. Een primeur voor de
landelijk groeiende franchiseformule. De gasten kunnen nu ook genieten van alles wat Anne&Max te bieden heeft als men op doorreis is. De vestiging is gelegen op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal.

*Al het goede van thuis voor onderweg*
“Anne&Max To Go is een afgeleid concept van onze succesvolle huiskamer vestigingen in de binnensteden”, zegt Wobbe van Zoelen, oprichter en eigenaar van de nieuwe vestiging. “Hiermee bieden we alle goede producten van thuis om onderweg mee te nemen. Naast onze heerlijke bio-koffie en thee, hebben we een groot assortiment huisgemaakte, biologische producten en is dit onze eerste vestiging waar je complete verse broden kunt kopen. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken ernaar uit om onze gasten vanaf vandaag te verwelkomen.”*Een jaar lang gratis koffie voor Anne&Max fans*
Om de opening van de to-go vestiging te vieren met haar gasten, loofde Anne&Max een jaar lang gratis koffie uit onder de gasten die de afgelopen weken een selfie met hierop de raamsticker van de vestiging deelden via social media met de hashtag #AnneMaxToGoDenHaag. Anna Koetsier en Kiem Loon Chen hebben de actie gewonnen met hun leuke selfies en kunnen het komende jaar iedere dag bij Anne&Max To Go genieten van hun favoriete kop koffie.

*Bijdrage voor Den Haag*
Anne&Max wil graag onderdeel zijn van de omgeving waarin zij zich bevind. Daarnaast is het bedrijf zeer enthousiast zich te kunnen vestigen in Den Haag. Vanuit overhandigde Anne&Max tijdens de opening een cheque aan de Gemeente den Haag als bijdrage voor een project met jongeren in de stad.

*Tweede vestiging op komst in Den Haag*
De Anne&Max To Go wordt later dit jaar opgevolgd door een tweede vestiging, namelijk een grote huiskamer vestiging in de binnenstad van Den Haag. Daarmee biedt de formule een comfortabele ontmoetingsplek waar gasten terecht kunnen voor uitgebreid ontbijt, koffie met taart, lunch, High Tea en borrel.

*Over Anne&Max*
Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 9 vestigingen in heel Nederland, waaronder in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws