Anne&Max groeit verder in Amsterdam

6 juni 2014 |
Anne&Max groeit verder in Amsterdam<

De nieuwste vestiging van de Anne&Max franchise werd vandaag geopend. Lunchroom ging even kijken en we spraken met Wobbe over het concept, de volgende vestiging, personeel, calculatie
en nog veel meer. Binnenkort praat Wobbe je helemaal bij via een maandelijks blog op lunchroom.nl. Iets om naar uit te kijken, want het concept is zeer succesvol en Wobbe heeft verstand van zaken.

De nieuwe vestiging
Met deze nieuwe vestiging opent het succesvolle freshfood & coffeecafé alweer haar tweede zaak in de hoofdstad, in het hart van de Amsterdamse Pijp, aan het Gerard Douplein. Het is de vijfde vestiging in Nederland, met andere vestigingen in Haarlem, Alkmaar en Leiden.

tevreden
Eigenaar Wobbe van Zoelen is erg tevreden met de nieuwe locatie: “Deze plek hadden we al heel lang op het oog, het past precies bij wat we zoeken; een authentiek pand op een bijzondere plek in Amsterdam.” Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. Ze
bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht oor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

Hoewel er in Amsterdam steeds meer koffiezaken en ook grote ketens als Starbucks bijkomen maakt Anne&Max zich geen zorgen over de toekomst. Het bedrijf is er van overtuigd uniek genoeg te zijn om de concurrentie aan te kunnen met, naast koffie, onder andere een uitgebreid ontbijt en
lunchassortiment. Het bedrijf wil de komende jaren nog tenminste vijf andere vestigingen openen in de hoofdstad, vooral door samen te werken met franchiseondernemers.

Mooi ontwerp
De locatie aan het Gerard Douplein is ontworpen door Joep van Eerden van Desarc die ook verantwoordelijk was voor het interieur van Anne&Max Leiden en de restyling van Anne&Max Haarlem.

“We wilden een plek creëren waar de gasten zich thuis voelen en die een goede aansluiting heeft met
het plein en de omgeving”, aldus Joep van Eerden.

Tijdens de opening wordt de nieuwe koffiemelange van Anne&Max geïntroduceerd. Deze speciaal voor Anne&Max door Bocca gebrande koffie bestaat uit 100% biologische Arabica bonen uit Brazilië en Ethiopië. Speciaal voor de gelegenheid heeft één van de beste Baristi van Nederland, Tjeerd Schravendeel, de koffie bereid tijdens de opening.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: