Anne&Max groeit verder in Amsterdam

6 juni 2014
Anne&Max groeit verder in Amsterdam

De nieuwste vestiging van de Anne&Max franchise werd vandaag geopend. Lunchroom ging even kijken en we spraken met Wobbe over het concept, de volgende vestiging, personeel, calculatie
en nog veel meer. Binnenkort praat Wobbe je helemaal bij via een maandelijks blog op lunchroom.nl. Iets om naar uit te kijken, want het concept is zeer succesvol en Wobbe heeft verstand van zaken.

*De nieuwe vestiging*
Met deze nieuwe vestiging opent het succesvolle freshfood & coffeecafé alweer haar tweede zaak in de hoofdstad, in het hart van de Amsterdamse Pijp, aan het Gerard Douplein. Het is de vijfde vestiging in Nederland, met andere vestigingen in Haarlem, Alkmaar en Leiden.

*tevreden*
Eigenaar Wobbe van Zoelen is erg tevreden met de nieuwe locatie: “Deze plek hadden we al heel lang op het oog, het past precies bij wat we zoeken; een authentiek pand op een bijzondere plek in Amsterdam.” Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. Ze
bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht oor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

Hoewel er in Amsterdam steeds meer koffiezaken en ook grote ketens als Starbucks bijkomen maakt Anne&Max zich geen zorgen over de toekomst. Het bedrijf is er van overtuigd uniek genoeg te zijn om de concurrentie aan te kunnen met, naast koffie, onder andere een uitgebreid ontbijt en
lunchassortiment. Het bedrijf wil de komende jaren nog tenminste vijf andere vestigingen openen in de hoofdstad, vooral door samen te werken met franchiseondernemers.

*Mooi ontwerp*
De locatie aan het Gerard Douplein is ontworpen door Joep van Eerden van Desarc die ook verantwoordelijk was voor het interieur van Anne&Max Leiden en de restyling van Anne&Max Haarlem.

“We wilden een plek creëren waar de gasten zich thuis voelen en die een goede aansluiting heeft met
het plein en de omgeving”, aldus Joep van Eerden.

Tijdens de opening wordt de nieuwe koffiemelange van Anne&Max geïntroduceerd. Deze speciaal voor Anne&Max door Bocca gebrande koffie bestaat uit 100% biologische Arabica bonen uit Brazilië en Ethiopië. Speciaal voor de gelegenheid heeft één van de beste Baristi van Nederland, Tjeerd Schravendeel, de koffie bereid tijdens de opening.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws