Anne&Max opent deuren van 29ste vestiging

Auteur: redactie
Opening Franchiseketen 14 november 2023
Anne&Max opent deuren van 29ste vestiging

De 29ste Anne&Max huiskamer is sinds 9 november in Nijmegen te vinden. De vestiging aan de Lange Hezelstraat opende om acht uur ‘s ochtends haar deuren feestelijk met een bubbeltje, muziek en natuurlijk lekkere koffie.

Samen met franchise-ondernemers Marcel en Femke Herfkens opende Anne&Max een nieuwe vestiging in de oudste stad van Nederland. De locatie is te vinden aan de Lange Hezelstraat. Een authentiek pand met een grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, terras en binnen genoeg plek om te komen genieten van heerlijke taart. Op de officiële opening op vrijdag 8 december knipt oprichter Wobbe van Zoelen het lintje door.

Anne&Max wil zich samen met haar franchise-ondernemers onderscheiden van de rest door 'planeetaardig' te zijn. De planeetaardige producten zijn zowel goed voor de planeet als voor de gasten; eerlijk, veelal bio en gemaakt zonder onnodige toevoegingen.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws