67 D�lifrance-zaken in Nederland

2 september 2014 |
<

Het aantal restaurants van Délifrance breidt verder uit. Vorige week is in Reeuwijk een nieuw restaurant geopend. Deze nieuwste aanwinst ligt
centraal gelegen aan de Miereakker. Het restaurant hanteert ruime openingstijden. Gasten kunnen ’s ochtends vroeg aanschuiven voor een heerlijk Frans ontbijt en kunnen blijven tot en met het diner.

Supermarkt
Het restaurant is ideaal voor bezoekers van de naastgelegen supermarkt, welke na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie met één van de Franse lekkernijen. Maar ook voor andere bezoekers biedt het restaurant voor ieder wat wils. Een uitgebreid ontbijt, lunch of heerlijke high wine aan het eind van de middag. Dit alles kan worden genuttigd in het bijna 50 zitplaatsen tellende restaurant. Met mooi weer kan er tevens worden plaatsgenomen op het terras met maar liefst 60 zitplaatsen.

Bezorgen
Voor gasten die minder tijd hebben, is het mogelijk om een bestelling af te halen bij de take-away. Vanaf oktober zal het restaurant ook starten met een bezorgservice.
Het restaurant staat onder leiding van Jim Koster en zijn vrouw Renate, tevens eigenaren van de naastgelegen supermarkt.

Délifrance Franchise Formule
Met de opening van het restaurant in Reeuwijk komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance Franchise Formule op 67.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: